Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κάηκε 52χρονος σε λυόμενο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον καταυλισμό


Κάηκε 52χρονος σε λυόμενοΜια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δεκάδων κατοίκων του καταυλισμού πρώην σεισμοπλήκτων «Ερμής» σε περιοχή κοντά στα Χανάκια Πύργου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. 
Ένας 52χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο λυόμενo που διέμενε, όταν ξέσπασε πυρκαγιά. Ο ίδιος από τη θέση που βρέθηκε απανθρακωμένος, φάνηκε πως προσπάθησε να βγει έξω το λυόμενο, αλλά λόγω της αναπηρίας του και των συνθηκών που επικρατούσαν, δεν τα κατάφερε και εγκλωβίστηκε μπροστά στην πόρτα. 
Οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο τον βρήκαν νεκρό, ενώ πολύ δύσκολο ήταν το έργο της κατάσβεσης καθώς οι φιάλες υγραερίου.. που ήταν στο χώρο και άλλα εύφλεκτα υλικά μετέτρεψαν το μεταλλικό λυόμενο σε κόλαση, αναφέρει το ilialive.gr.

O άτυχος 52χρονος είχε βρει εδώ και αρκετά χρόνια καταφύγιο στον καταυλισμό, που είχε δημιουργήσει η Πολιτεία για τους σεισμόπληκτους μετά το 1993, στο οικόπεδο που σήμερα βρίσκεται το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.






















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive