Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Ματωμένα ράσα στα οδοφράγματα του Πισοδερίου

Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Ματωμένα ράσα στα οδοφράγματα του Πισοδερίου
Μία φωτογραφία που συγκλονίζει, τραβηγμένη πίσω από τα πρόχειρα οδοφράγματα που στήθηκαν από τους Έλληνες που διαδήλωναν στο Πισοδέρι κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας και αντιμετωπίσθηκαν ως «εχθροί» από τις δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης.   Ο πάπα Γιώργης από το Νικομηδινό, το οποίο είναι χωριό του δήμου Βόλβης...
της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης στην Κεντρική Μακεδονία και βρίσκεται 39 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην πρώτη γραμμή του αγών, όπως τόσες χιλιάδες ιερείς της Ελληνορθοδοξίας που βγήκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα.  

Άξιος διάδοχος του Παπαφλέσσα και του Γερμανού Καραβαγγέλη ο Πάπα Γιώργης γονατίζει μαζί με το ποίμνιό του και αποφεύγει τις βομβίδες που εκτοξεύουν απευθείας κατά του πλήθους οι δυνάμεις ασφαλείας.  Αλλά ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν υπέστειλε την Σημαία .  Δείτε στο βλέμμα του την αποφασιστικότητα με την οποία δέχεται τις βολές των δυνάμεων ασφαλείας.  Δίπλα του μια γυναίκα και αυτή γονατισμένη καλύπτει το πρόσωπό της για να προστατευθεί από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα που εκτοξεύονται εναντίον των διαδηλωτών.  
Ο παπά Γιώργης είναι η πραγματική ελληνορθόδοξη Εκκλησία.  
Χωρίς χρυσοποίκιλτα άμφια, παχυλά ταμεία και χρυσοφόρες ΜΚΟ.  
Ειρηνικός αλλά αποφασισμένος: 
Η Μακεδονία είναι ελληνική!

3 σχόλια:

  1. T ι διακρίνεται στις photo ; Σημαίες γαλανόλευκες , οι δ ι ε θ ν ε ι ς N τ α β α τ ζ η δ ε ς διαμαρτύρονται ότι π ρ ο ω θ ο υ μ ε το ρατσισμό , ο ν τ α ς οι ι δ ι ο ι , οι χ ε ι ρ ο τ ε ρ ο ι ρατσιστές της Oικουμενης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδείς εκπρόσωπος μεγάλου κόμματος είναι καθαρός Έλλην. Όλοι τους εργάζονται για τον μεγάλο αδελφό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive