Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος Υποψ. Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Περιφέρειας Αττικής


 Σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα, ειδικότερα σε περίοδο κρίσης οικονομικής, ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των ανέργων, αποτελεί ένα επιπλέον τεράστιο ζήτημα μιας και φαίνεται αδύνατο με τους μηδενικούς ρυθμούς ανάπτυξης και με μια κυβερνητική πολιτική που είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει το θέμα, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την απορρόφηση του μεγάλου όγκου των ανέργων, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν και πάλι στην αγορά εργασίας.
Οι αριθμοί των ανέργων μετατρέπονται και μεταφράζονται σε περιθωριοποίηση  όχι μόνο μιας εξαιρετικά μεγάλης μερίδας κόσμου, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς και μαζί με την έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει στην κοινωνία, είναι ολοφάνερο πως δεν θα σταματήσουν, δεν μπορεί να υπάρχει ανάκαμψη εάν δεν υπάρξει πρωτίστως αλλαγή πολιτικής τακτικής, στάσης, θέσεων και εντέλει προτάσεων που θα στοχεύουν στην επίλυση και όχι στην όξυνση.
 Οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γ.Καρατζαφέρη για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης όπως διατυπώνονται και στις βασικές θέσεις του κόμματος, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.
Στήριξη και δουλειά στον Έλληνα εργαζόμενο και καταπολέμηση του παρασιτισμού των λαθρομεταναστών.
Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Περιφέρειας Αττικής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive