Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τα μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ … και τα γαϊδουράγκαθα του Σαμαρά!


Δεν υπήρχε ίχνος αυτοκριτικής στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ, καθώς το πνεύμα που εξέπεμψε ήταν «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα»! Οι «όλοι άλλοι» για μια ακόμη φορά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο τιτάνας Αντώνης τόνισε πως «αν ο κόσμος δει τι “μπουμπουκια” υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέχει».
Τώρα τι μπουμπούκια εννοεί η προεδράρα μόνο αυτός ξέρει, αλλά μην ξεχνάει και τα γαϊδουράγκαθα της ΝΔ... και του προεκλογικού του προγράμματος με το Μνημόνιο 2, τους τζάμπα μάγκες, την αλλαγή πουκάμισων και πάνω απ’ όλα με τους ακροδεξιούς φασίστες Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη!!!
Γράψαμε και παλιά, ο Αντώνης επικοινωνιακά βουλιάζει! Όσο συνεχίζει να «κιτρινίζει» και να «λαϊκίζει» … τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκαρφαλώνει στο Έβερεστ των δημοσκοπήσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive