Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Γελάνε μέχρι και τα αυτιά τους στον ΣΚΑΪ – Οι υπάλληλοι του Ερντογάν πανηγυρίζουν για τον θρίαμβο του

Ούτε στο εκλογικό κέντρο του Ερντογάν να ήταν εκεί στο τουρκόφιλο ΣΚΑΙ του Survivor και του Ατζούν. Μέχρι και η νύφη της τουρκόφιλης Ντόρας Μπακογιάννη, ταξίδεψε στην Τουρκία για να “καλύψει” τα γεγονότα γνωρίζοντας φυσικά ότι όλα έδειχναν νίκη του φίλου Ταγίπ, αυτού με τον οποίο έχουμε μοιράσει το Αιγαίο με υπογραφή Μητσοτάκη....

Το κλίμα στον ΣΚΑΙ είναι τόσο πανηγυρικό που μόνο οι σαμπάνιες λείπουν.

Παρών και ο “ύποπτος” Κωστίδης και φυσικά ο Παπαχελάς.

 

3 σχόλια:

  1. Λείπει ό Μάρτης απ'τήν Σαρακοστή...?
    Νά δώ πόσο πανηγυρικό θά είναι τό κλίμα όταν θά μπουκάρουν οί Τούρκοι μέσα,...έχει νά "πέσει" οθωμανικό σέ live μετάδοση...πού θά γίνει, τού μο@@@ού τό...πανηγύρι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:35 ΣΧΌΛΙΟ
    ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ
    ΟΘΜΝ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΙ ΤΟ
    ΠΑΝΟΥΡ🤣🤪

    ΓΕΝΙΚΆ ΔΕΝ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα Ερντογάν παρά νεότουρκοι. Παίρνουν κεφάλια, κάνουν γενικές επιστρατεύσης πληθυσμού, βάζουν το στρατιωτικό καθεστώς της Τουρκίας στο πολιτικό παίγνιο όπως στην εποχή Κέμαλ. Για την Ελλάδα το ακόμα καλύτερο θα ήταν να βγαίναν οι Κούδροι αλλά τους Κούδρους τους κυνηγάνε όλοι όπως τους χρυσαυγίτες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive