Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σπύρος Καρατζαφέρης:Ευάγγελε, διώξε το Γιωργάκη


Θέλω να γράψω δύο λόγια στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλο, που τον γνωρίζω από την εποχή που ήταν δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, στο βρώμικο '89.

Βαγγέλη, παρέλαβες ένα κόμμα κομμάτια, ένα κόμμα αγνώριστο με το κίνημα του ιδρυτή το οποίο υπηρέτησες πιστά. Να δεχθώ προς στιγμήν, ότι αγωνίζεσαι να το ξαναστήσεις στα πόδια του.
Αλήθεια, εσύ ένας ευφυής άνθρωπος, πιστεύεις ότι με «μπαλώματα» μπορείς να αναστήσεις ένα πτώμα; Πάω στοίχημα ότι δεν το πιστεύεις. Ίσως ανακατεύεις την τράπουλα για να κερδίσεις χρόνο. Δεν έχεις όμως, καθόλου χρόνο Ευάγγελε, αν ξαναγίνουν εκλογές στις 17 Ιουνίου όπως όλα δείχνουν...

Τότε το ΠΑΣΟΚ θα πέσει σε μονοψήφια ποσοστά και εσύ θα χάσεις την καρέκλα του προέδρου την επόμενη κιόλας ημέρα.
Άραγε, γιατί δεν κάνεις αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις για το καλό του ΠΑΣΟΚ και το δικό σου καλό;
Και αυτό που πρέπει να κάνεις Ευάγγελε είναι ένα και μοναδικό:
Να διώξεις εδώ και τώρα τον καταστροφέα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, Γιώργο Παπανδρέου. Και όχι μόνο να τον διώξεις (και αυτόν και τα αδέλφια του και τους κηπουρούς του), αλλά να ζητήσεις να καθίσει στο σκαμνί για την προδοσία εις βάρος της χώρας.
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η χώρα δεν ήταν για το ΔΝΤ. Γνωρίζεις ότι μιλούσε με τον Στρος Καν να μας βάλει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δύο μήνες πριν γίνει πρωθυπουργός. Γνωρίζεις ότι όταν έγινε πρωθυπουργός τα spreads ήταν στο 135 και αρνιόταν να δανειστεί. Γνωρίζεις ότι όσο άντεχε η ελληνική οικονομία τόσο αυτός την δυσφημούσε και έβριζε τους έλληνες διεφθαρμένους κτλ μέχρι να καταρρεύσουμε και να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ και στα μνημόνια.
Τα γνωρίζεις πολύ καλά Ευάγγελε. Γνωρίζεις ότι ο Γιωργάκης πρόδωσε τη χώρα είτε από χαμηλό IQ, είτε από κάτι άλλο που δεν θέλω να πιστέψω.
Ευάγγελε άσε τις ντρίπλες. Αν θέλεις να σώσεις το ΠΑΣΟΚ και τον εαυτό σου διώξε με τις κλωτσιές τον υπεύθυνο της καταστροφής του ελληνικού λαού και του κόμματός σου.
Εδώ και τώρα, Ευάγγελε, όπως έλεγε και ο μέντοράς σου Ανδρέας Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive