Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο σοσιαλιστής Χρήστος Παπουτσής,τα αντιλαικά μέτρα και τα καρτέλ


Εκπληξη προκάλεσε χθές στούς πολιτικούς παρατηρητές η εκρηκτική προέλαση τού Χρήστου Παπουτσή στη Βουλη .Ο τελευταίος σοσιαλιστής του ΠΑΣΟΚ ξεσπάθωσε με πρωτοφανή πολιτική αγριότητα κατά του υφυπουργού οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και των αντιλαικών μέτρων της κυβέρνησης .

Οι ίδιοι θεατές της πολιτικής σκηνής παρατηρούσαν ότι οι πολίτες έχουν χορτάσει από τίς συμπεριφορές τέτοιου είδους σκληρών σοσιαλιστών, οι οποίοι διαχρονικά είχαν αμφιλεγόμενο πολιτικό στίγμα.

Εμείς θα υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Παπουτσής ήταν ο ίδιος πολιτικός ο οποίος προεκλογικά δήλωνε προκλητικά και δημόσια ότι στήν Ελλάδα δεν υπάρχουν και δεν λειτουργούν καρτέλ.!

Την ίδια στιγμή πού ο λαός έπεφτε θύμα ομαδικής ληστείας από τίς παραπάνω συμμορίες τραπεζιτών και εμποροβιομηχάνων.

Τό σχετικό βίντεο είναι εδώ .Απολαύστε το!

http://www.youtube.com/watch?v=asujrv--nVc

Και στο STOPCARTEL TV

6 σχόλια:

  1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!ANTHELLINES!!!


    Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευση την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

    Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.

    Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.

    Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

    Θα επανέλθουμε με νεώτερα.

    olympia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΜΠΟΝΤΥΜΠΙΛΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΤΖΗ;
    Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΨΩΝΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ SPAR ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΛΓΙΚΗΣ DELHAISE ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο σοσιαλιστής Χρήστος Παπουτσής,τα αντιλαικά μέτρα και τα καρτέλ"


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ. ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄΄ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ΄΄...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010
    Ιστορική συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ


    Με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ, ψηφίστηκε χθες στη βουλή το νομοσχέδιο με τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος.
    ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ το ΚΚΕ είχε αποχωρήσει από τη συζήτηση.
    Κατόπιν της παραπάνω ιστορικής σύμπραξης ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ, το σήμα του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ από σήμερα άλλαζει και θα απεικονίζετε πλέον στις σημαίες και τα έγγραφα και των δύο κομμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ναι" για κοιμητήριο μουσουλμάνων !!!
    Για την κατασκευή του πρώτου μουσουλμανικού νεκροταφείου στη θέση Χωράφα στο Σχιστό συμφώνησαν χθες ο υπουργός Εθνικής Aμυνας Ευ. Βενιζέλος και ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης, ενώ σε συμφωνία φαίνεται να οδεύουν οι δύο πλευρές και για τη δημιουργία πάρκου πρασίνου, έκτασης 500 στρεμμάτων, στου Γουδή.

    Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στη θέση «Ναυτικό Οχυρό» που βρίσκεται εντός του Ελαιώνα, κάτι που, όπως αναφέρουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού, προσκρούει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας αλλά και στο μεγάλο κόστος.΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΄΄ΠΕΡΙ ΙΜΑΜΗ΄΄ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
    ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;;; ΒΡΕ ΒΡΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ..ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ; ΑΠΟ ΤΟ '05 ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
    Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010
    ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ στην εξουσία. Απο την ρήξη και ανατροπή... φτάσαμε στο Τουμπεκί και υποταγή!

    ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ...
    ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    «Χρήσιμοι την κρίσιμη ώρα» Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη τύπου για την οικονομία και όχι μόνον. Με σύνθημά του το «Χρήσιμοι την κρίσιμη ώρα», που ήταν αναγεγραμμένο πίσω του ακριβώς, εμφανίστηκε πασοκικότερος του ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας ανεπιφύλακτα και με ύφος συγκυβερνήτη, όλες τις αντικοινωνικές επιλογές του Τζέφρυ και δίνοντας ιδέες για ακόμη πιο… χειρότερες. Επειδή η συνέντευξη ήταν μεγάλη (μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ), σταχυολογούμε τα βασικότερα σημεία της…

    Να πάμε τρέχοντας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
    Έτσι, λοιπόν, ερωτώμενος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- το Διεθνές Λησταρχείο, υποστήριξε με ενθουσιασμό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Εγώ αυτό το οποίο τώρα το σκέφτεται η κυβέρνηση, το είχα πει την πρώτη στιγμή, πηγαίνεται στο ΔΝΤ τρέχοντας. Αντί για τρία χαλινάρια προτιμώ το ένα. Άλλωστε, οι όροι του ΔΝΤ δεν είναι τόσο επαχθείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive