Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Βγάζοντας εκατομμύρια ποτήρια με κάδμιο, ώστε να συμβάλει στον έλεγχο μείωσης του πληθυσμού, τώρα αποσύρει μερικές χιλιάδες! Άντε "στην υγειά μας"!


Αποσύρει η Coca-Cola 22.000 σετ ποτηριών επειδή περιέχουν κάδμιο, μια καρκινογόνο ουσία, τονίζοντας όμως πως τα επίπεδα που ανιχνεύτηκαν είναι «πολύ χαμηλά και δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία».

Ο όμιλος επισήμανε σε ανακοίνωσή του πως αποφάσισε την άμεση απόσυρση των ποτηριών επειδή δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας που επιθυμεί. Τα 22.000 σετ ποτηριών πωλούνται σε καταστήματα αλλά και μέσω Διαδικτύου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον περασμένο Μάρτιο. Η Coca-Cola «δεν κάνει παραχωρήσεις στα θέματα ποιότητας και είναι πιθανόν καμιά φορά να αποσύρουμε προϊόντα μας από την αγορά λόγο ποιότητας ακόμα και αν δεν προκαλούν ανησυχίες για την ασφάλεια ή αν...

έχουμε νομική υποχρέωση να το κάνουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ζητώντας συγνώμη από του πελάτες της Coca-Cola.

Τον Ιούνιο, τα Μακντόναλντ απέσυραν 13 εκατομμύρια ποτήρια με τη φιγούρα του Σρεκ και άλλων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων επειδή η βαφή η οποία είχε χρησιμοποιηθεί περιείχε κάδμιο.

Mε πληροφορίες από το Άρμα Πολιτών

Σχόλιο του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ:
Εφόσον θα είχε βγάλει στο εμπόριο (κανά 22) εκατομμύρια ποτήρια, έτσι ώστε να συμβάλει στον καρκίνο και στον έλεγχο της μείωσης του πληθυσμού, τώρα αποσύρει 22 χιλιάδες!
(Λέω τώρα εγώ!)
Άντε στην υγειά μας βρε!
Και άσπρο πάτο!
Coca-Cola...Πάει με όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive