Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΚΤΟΣ... ΑΝ ΕΙΣΑΙ... ΜΑΥΡΟΣ ή ΑΠΛΥΤΟΣ !!



Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευση την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!
Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.
Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.
Θα επανέλθουμε με νεώτερα.
olympia

5 σχόλια:

  1. ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

    ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ & ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΛΟΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ;

    Γεύση "πολυπολιτισμού"

    Εικόνες από την "πολυπολιτισμική" ελλαδική πραγματικότητα εν έτει 2010...

    κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

    Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν διάφοροι υπερευαίσθητοι "προοδευτικοί" έχουν καταδικάσει την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της ευπιστίας αφελών από το "ορθόδοξο παπαδαριό".

    Λέτε να αντιδράσουν και τώρα στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τις "ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ/ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ";

    A.K.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_8973.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νεώτερα:

    Έχουν κλείσει και τα γύρω στενά! Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Αυτό θα πεί “σεβασμός στη λαϊκή βούληση”

    Οι κάτοικοι βγάζουν Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια!! Με αυτά που κάνει η χούντα του Χρυσοχοΐδη, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να εξοργίσει κάθε πολίτη


    olympia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H αλήθεια για το DVD της Τζούλιας. Το μεγάλο θέμα !



    Έρχεται αποκάλυψη βόμβα, όχι βέβαια για τη δύστυχη κοπελίτσα, αλλά για τον πραγματικό ιδοκτήτη της εταιρείας παραγωγής και διάθεσης του DVD.


    Βρώμικη δουλειά, πολύ βρώμικη. Τόσο βρώμικη που σιχαίνομαι να σας πω, γιατί πήγε η ΥΠΕΕ χθες στα γραφεία της SIRINA !!!


    Ένα θα σας πω, αυτή τη στιγμή :
    Η Τζούλια είναι βράχος ηθικής, μπροστά σε κάτι πάμπλουτα κοπρόσκυλα, κάτι λαμόγια με γραβάτες και κάτι κυρίες με κολιέ 3 εκατομμυρίων ευρώ στο λαιμό!


    Θα τολμήσει η ΥΠΕΕ, να ανακοινώσει κάτι για την υπόθεση;


    Υ.Γ. Εσείς στο.... STAR, που έχετε καλό ρεπορτάζ για τη Τζούλια, τι λέτε;
    Σε ποιόν ανήκει η SIRINA ENTERTAINMENT ?

    http://taxalia.blogspot.com/2010/03/h-dvd_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010
    Ιστορική συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ


    Με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ, ψηφίστηκε χθες στη βουλή το νομοσχέδιο με τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος.
    ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ το ΚΚΕ είχε αποχωρήσει από τη συζήτηση.
    Κατόπιν της παραπάνω ιστορικής σύμπραξης ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ, το σήμα του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ από σήμερα άλλαζει και θα απεικονίζετε πλέον στις σημαίες και τα έγγραφα και των δύο κομμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ναι" για κοιμητήριο μουσουλμάνων !!!
    Για την κατασκευή του πρώτου μουσουλμανικού νεκροταφείου στη θέση Χωράφα στο Σχιστό συμφώνησαν χθες ο υπουργός Εθνικής Aμυνας Ευ. Βενιζέλος και ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης, ενώ σε συμφωνία φαίνεται να οδεύουν οι δύο πλευρές και για τη δημιουργία πάρκου πρασίνου, έκτασης 500 στρεμμάτων, στου Γουδή.

    Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στη θέση «Ναυτικό Οχυρό» που βρίσκεται εντός του Ελαιώνα, κάτι που, όπως αναφέρουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού, προσκρούει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας αλλά και στο μεγάλο κόστος.΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΄΄ΠΕΡΙ ΙΜΑΜΗ΄΄ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
    ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;;; ΒΡΕ ΒΡΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ..ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ; ΑΠΟ ΤΟ '05 ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive