Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Το Μαρόκο διδάσκει στην Δύση πολιτισμό για παιδιά. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Θέλουν τα παιδιά μας, που τα έχουν στοχοποιήσει και τα επιτίθενται από κάθε πλευρά, να τα μεταμορφώσουν σε παραφύση δουλάρια στην Νέα τους Τάξη που φαντάζονται. Κυριότερος στόχος είναι τα λευκά παιδιά που τα θέλουν «διασωληνωμένα» με την κρατική τυραννία. Η όλη προπαγάνδα εναντίον των παιδιών χρηματοδοτείται από τους Ροκφέλερ... όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή του κάποιο μέλος της οικογενείας. Καταστρέφοντας τα παιδιά, καταστρέφουν και το μέλλον ενός έθνους, μιας φυλής, μέχρι αφανισμού των. Οι νέου τύπου μελλοντικοί άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν πρέπει να είναι πλήρως μεταλλαγμένοι, και σ’ αυτό δεν θα φταίει η κλιματική αλλαγή αλλά η εγκεφαλική τους διαταραχή.

Θέλουν τα παιδιά ν’ ανήκουν σε κρατικές υπηρεσίες οι οποίες ελέγχονται πλήρως από τους διορισμένους πολιτικούς ηγετίσκους, οι οποίοι ελέγχονται πλήρως από τους κρυφούς προϊσταμένους τους, τους προωθητές τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τα παιδικά Ιδρύματα στην χώρα μας δέχονται τέτοια συντονισμένη επίθεση. Ήρθε η σειρά τους να αποδομηθούν. Η επίθεση που δέχονται από κάποιους ψεκασμένους νεοταξίτες είναι διότι κάποιοι μέσα στα Ιδρύματα αυτά κάνουν καλά την δουλειά τους, κάτι που δεν συμφέρει την εξουσία.

Σε άλλες χώρες όμως, υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν το έθνος τους. Αγαπούν την φυλή τους. Εδώ στην Ελλάδα φαίνεται ότι η σήψη είναι βαθύτερη και κεκρυμμένη σατανικώς. Είναι γνωστό το Ίδρυμα για παιδιά που ίδρυσε στην Σερβία ο φανατικός αντιεμβολιαστής και Νο 1 στον κόσμο, σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, του οποίου την χρηματοδότηση την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο ίδιος.

Τώρα είχαμε και άλλο αξιοσημείωτο γεγονός υποστήριξης των παιδιών ενός έθνους από αθλητές του. Συνέβη στο Μαρόκο. Η Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα του, στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ είχε καταπληκτική πορεία με αποτέλεσμα να καταλάβει την τετάρτη θέση παγκοσμίως. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι ποδοσφαιριστές του Μαρόκο να έχουν γίνει ήρωες και ν’ απολαμβάνουν μεγάλες τιμές και εκδηλώσεις αγάπης από τον λαό. Για την επιτυχία της αυτή, η Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα του Μαρόκο έλαβε από την Παγκόσμιο Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την FIFA, 25.000.000 δολάρια ΗΠΑ, ποσό που προβλέπεται για τον κατακτητή της τετάρτης θέσεως. (Η Αργεντινή ως πρωταθλήτρια έλαβε 42.000.000 δολάρια).

Πέραν του χρηματικού επάθλου της FIFA η εθνική ομάδα του Μαρόκο έλαβε, τους προβλεπομένους μισθούς, «πριμ», χορηγίες, κλπ. Το αθλητικό όμως τμήμα τής Εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδος του Μαρόκο, που αποτελείτο μόνο από Μαροκινούς, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΩΣ να δωρίσει ΟΛΑ τα χρήματα που κέρδισε από το Παγκόσμιο Κύπελλο σε νοσοκομεία για παιδιά καθώς και φτωχές οικογένειες με παιδιά. Αυτό το γεγονός απεκρύβη από τους Μπουκωμένους Με Εκατομμύρια (ΜΜΕ) διότι είναι πλήρως ελεγχόμενοι.

Στην Ελλάδα τα παιδιά δεν έχουν φάρμακα, δεν έχουν νοσοκομεία, δεν έχουν ιατρούς, οσονούπω δεν θα έχουν και γονείς. Έχουν όμως Drag Queens διότι κάποιοι “Gang Queens” της πολιτικοθρησκευτικής εξουσίας έχουν συναποφασίσει από το 2014 τα παρακάτω, σύμφωνα με το Υπερμνημόνιο που έχει συνυπογραφεί από πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες μέχρι σε επίπεδο Πατριαρχείων. Γι αυτό δεν αντιδρά η Εκκλησία σε ότι γίνεται. Τα έχει ήδη αποδεχθεί με υπογραφές της. Όλα είναι προγραμματισμένα και προσχεδιασμένα!

Ας δούμε τι υπέγραψε πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία για τα ελληνόπουλα:

ΑΡΘΡΑ ενότητος 12.

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.

Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 12Ε. Σεξουαλική απελευθέρωση των μαθητών, από 16.9.2016.

ΑΡΘΡΑ ενότητος για την ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Άρθρο 4ΣΤ: Διδασκαλία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες για το ωραίον του πληρωμένου έρωτος, από 22-12-2017, όχι μόνο από καθηγητές, αλλά και από εργαζόμενες του πληρωμένου έρωτα.

Άρθρο 6Β: Νομιμοποίηση ομοφυλοφιλίας και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα – διδασκαλία για ομοφυλοφιλία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 20.9.2016.

Άρα όσα συμβαίνουν, αδιανόητα για πριν από λίγα χρόνια, έχουν προαποφασισθεί από τους δούλους πολιτικούς μας ηγέτες του κομμουνιστικού καπιταλισμού ή του καπιταλιστικού κομμουνισμού, των οποίων τα έργα βλέπουμε καθημερινώς. Και αρκετοί θρησκευτικοί μας ηγέτες όμως δεν είναι καλύτεροι και αποδεικνύονται πολύ λίγοι. «Λίγοι» στα έργα, όχι στα κιλά. Ο Χριστός είπε: «Άφετε τα παιδία ελθείν προς με», δεν είπε: «Άφετε τα παιδία πάει προς Drag Queens».

Κάποιοι θρησκευτικοί ηγέτες δηλαδή, πάνε ακόμη και κόντρα στον Χριστό. Μάλλον ποτέ δεν ήταν με τον Χριστό! Είναι εξόχως τραγικό να έχει η Ελλάς τέτοιους τύπους στα υψηλά Δημόσια αξιώματα, αλλά είναι πολλάκις τραγικότερο να περιμένουν οι Έλληνες σωτηρία απ’ αυτούς που έχουν ταχθεί να μας αφανίσουν προσποιούμενοι ότι εργάζονται για το καλό μας.

ΜΠΡΑΒΟ, χίλια ΜΠΡΑΒΟ, στους ποδοσφαιριστάς της Εθνικής ομάδος του Μαρόκο για την ενέργειά τους αυτή, για την φιλοφυλία τους, για τα πρότυπα ηρωισμού που δημιουργούν για την νεολαία του Μαρόκο και για την ελπίδα που δίνουν σε όλους εμάς ότι η ΝΤΠ δεν θα νικήσει στο τέλος και όλες οι εκφάνσεις του νεοβαρβαρισμού θ’ αφανισθούν.

Η Ελλάς θα ζήσει (χωρίς τους «κρυφομιαρούς») και θα ορθοδρομήσει προς το πεπρωμένο της που φοβούνται αλλά δεν θ’ αποφύγουν.

Χρήστος Μαντζιάρης

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΆΤΕ.
    ΚΑΙ ΘΆ! ΓΟΝΕΊΣ...
    ΔΆΣΚΑΛΟΙ... ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ...




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive