Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

H E.E. Μας πούλησαν αέρα και ψέματα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, εγγυητής της αιώνιας ειρήνης και ενός κόσμου όπου όλοι θα είναι καλοί και ευγενικοί, ένας πραγματικός κόσμος ξεγνοιασιάς σχεδόν μια Ντίσνεϋλαντ σε ηπειρωτική κλίμακα !!!

Η Ουκρανία δεν είναι μέλος της ΕΕ και ούτε του ΝΑΤΟ. Ποιους λόγους έχουν τα μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για την κλιμάκωση της σύγκρουσης αντί να εργαστούν για την ειρήνη;..

Με ποιο σκεπτικό η Deep State και κλέφτης Φον Ντερ Λάιεν, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία δεν έχει καμία εκλογική εντολή από τους πολίτες της Ευρώπης, παρέχει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τους φόρους μας για να επιτρέψει στην Ουκρανία να συνεχίσει να πολεμά;

Γιατί η Von Der Leyen δεν ασχολήθηκε ποτέ με την περίπτωση των κατοίκων της περιοχής Donbass στην ανατολική Ουκρανία, οι οποίοι σφαγιάζονται αδιαμαρτύρητα από τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία στη χώρα αυτή;

Με ποια ιδιότητα θα πάει στην Ουκρανία για να συναντήσει τον Ζελένσκι, τον ίδιο άνθρωπο που μόλις μας είπε να σταματήσουμε τις εμπορικές μας σχέσεις με τη Ρωσία; Κλείστε τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις μας! Δεν θα ήταν καλύτερα να αφιερώσει τον χρόνο και την ενέργειά του στην εξεύρεση ειρηνικής λύσης με τον Ρώσο πρόεδρο; Το θέλει καν αυτό;

Αυτή η Ένωση των ευρωπαϊκών χωρών που οι πολιτικοί ηγέτες μας επαινούν συνεχώς δεν είναι πλέον η Ένωση που μας προτάθηκε. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τεχνοκρατική φάρσα που χειραγωγείται από την αγγλοσαξονική χρηματοδότηση για να υποδουλώσει τους πολίτες της Ευρώπης και να τους καταστήσει πλήρως εξαρτημένους από την επιθυμία τους να κυριαρχήσουν στον κόσμο, προκειμένου να αυξήσουν τα δικά τους κέρδη.

Το άρθρο 5 του Συντάγματος για την ίδρυση της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεριμνά για την τήρηση του Συντάγματος. Εξασφαλίζει, μέσω της διαιτησίας του, την ομαλή λειτουργία των δημόσιων εξουσιών καθώς και τη συνέχεια του κράτους.

Είναι ο εγγυητής της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της τήρησης των συνθηκών.

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν χρειάζεται υπερκυβέρνηση!

 https://laplumeducitoyen.org/2022/05/05/ils-nous-ont-vendu-du-vent/

1 σχόλιο:

  1. EE : To άντρο των διεθνών N τ α β α τ ζ ή δ ω ν - μ α σ τ ρ ο π ώ ν και Σ υ ν ω μ ο τ ώ ν - ε ω σ φ ο ρ ι σ τ ώ ν οι οποίοι λ υ μ α ί ν ο ν τ α ι την Eυρωπαική ήπειρο : είναι κ υ ν ι κ ο ί και σ τ υ γ ν ο ί A π ο ι κ ι ο κ ρ ά τ ε ς , τυχοδιώκτες και g a n g s t e r s , πήραν μέρος από κ ο ι ν ο ύ με τους ά λ λ ο υ ς g a n g s t e r s - τους Aμερικάνους - σε A ν η λ ε ή ,"A ν θ ρ ω π ι σ τ ι κ ό" B ο μ β α ρ δ ι σ μ ό στη μ α ρ τ υ ρ ι κ ή Σερβία και το μ α ρ τ υ ρ ι κ ό Kόσσοβο . Z η τ ο ύ ν τη δημιουργία ι σ χ υ ρ ο ύ Eυρωστρατού για τη β ί α ι η π ά τ α ξ η των δ ι κ ώ ν τ ο υ ς A ν τ ι φ ρ ο ν ο ύ ν τ ω ν . Yπ' όψιν ότι το ί δ ι ο ζητούσε προ ετών για τη χώρα μας 1 A θ λ ι ο , A π ά ν θ ρ ω π ο , μ ι σ ά ν θ ρ ω π ο , λ α ο μ ί σ η τ ο Y π ο κ ε ί μ ε ν ο - A ν θ ρ ω π ο ε ι δ έ ς : O Mπεγλίτης . EE : A ρ π α κ τ ι κ έ ς Y α ι ν ε ς , φ ί δ ι α είναι , φ α ρ μ α κ ε ρ ά , κ α ρ χ α ρ ί ε ς της σ τ ε ρ ι ά ς , κ α ρ χ α ρ ί ε ς της ξ η ρ ά ς , π ρ ο ω θ ο ύ ν τ' A ν ο μ α Σ υ μ φ έ ρ ο ν τ α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ώ ν και των μ ο ν ο π ω λ ί ω ν σε A γ α σ τ ή Σ υ ν ε ρ γ α σ ί α με τον Aσιάτη ε π ι δ ρ ο μ έ α , τον γ ε ν ο κ τ ό ν ο των πληθυσμών της ευρύτερης περιοχής . Aνάμεσα στα "μ ε γ α λ ε π ή β ο λ α" σ χ έ δ ι α τ ο υ ς είναι η π ρ ο ώ θ η σ η της ο μ ο φ υ λ ο φ ι λ ί α ς , η ν ο μ ι μ ο π ο ί η σ η της ε υ θ α ν α σ ί α ς , του σ ο δ ο μ ι σ μ ο ύ - κ ι ν α ι δ ι σ μ ο ύ και κ ά θ ε είδους δ ι α σ τ ρ ο φ ή ς : πρόκειται περί B ό θ ρ ο υ T ε ρ α σ τ ί ω ν διαστάσεων , γεμάτου με σ κ α τ ά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive