Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Με εντολή Πλεύρη; Συνέλαβαν μαύρα μεσάνυχτα τον υγειονομικό απεργό πείνας μπροστά από το υπ. Υγείας

Συνέλαβαν μαύρα μεσάνυχτα τον υγειονομικό απεργό πείνας μπροστά από το υπ. Υγείας

Στην προσαγωγή του απεργού πείνας Λάμπρου Τσάπαλη, που βρισκόταν έξω από το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω απείθειας.

Ο απεργός πείνας που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τον δικό του αγώνα κατά της αναστολής εργασίας των υγειονομικών, τονίζοντας μάλιστα  πως «ή αυτοί ή εμείς. Έχω δώσει την ψυχή μου στα νοσοκομεία», συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος κάνουν λόγο για βίαιη προσαγωγή του Λάμπρου Τσάπαλη την ώρα που κοιμόταν. «Τη μία μας είπαν απείθεια, την παρακώλυση της εισόδου. Αυτά όλα είναι ψεύδη. Οι αστυνομικοί έκαναν παράβαση καθήκοντος».

Υπενθυμίζεται ότι προχώρησε σε απεργία πείνας κατά το πρώτο διάστημα του κορωνοϊού για τα ελλιπή μέσα προστασίας που παρείχε το κράτος στους εργαζομένους.

Μάλιστα, το καλοκαίρι ξεκίνησε πεζός από τη Λάρισα με προορισμό την Αθήνα, με τις δυνάμεις του εν τέλει να τον εγκαταλείπουν.

Δείτε φωτογραφίες από την προσαγωγή του στο ygeionomikoikata.wixsite.com:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive