Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

H Kυβερνητική Υπηρεσία ANMAT της Αργεντινής ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι τα εμβόλια COVID Περιέχουν Οξείδιο του Γραφενίου (BINTEO)

 Επιτέλους, ένας επίσημος φορέας αναγνώρισε ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 περιέχουν οξείδιο του γραφενίου ως μέρος της σύνθεσής τους. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα μετά από αίτημα που υποβλήθηκε για τη διερεύνηση του θανάτου ενός ατόμου μετά τον εμβολιασμό....

Η τοξικότητα του νανοϋλικού που μπαίνει στα εμβόλια περιγράφεται στην επιστημονική βιβλιογραφία, με τουλάχιστον 67 άρθρα για το θέμα, τα ίδια που η La Quinta Columna συνέταξε πριν από μερικούς μήνες για να επισυνάψει στην τελική έκθεση του Dr. Pablo Campra.

Το Orwell City μεταφέρει παρακάτω τις λεπτομέρειες αυτής της σημαντικής είδησης στα αγγλικά.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ στο Rumble

Απομαγνητοφώνηση:

Ricardo Delgado: "Αργεντινή: Η A.N.M.A.T. αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια περιέχουν γραφένιο".
Στις σημερινές ειδήσεις, 16 Ιανουαρίου.
"Η Dr. Patricia Aprea, Διευθύντρια Αξιολόγησης και Ελέγχου, αναγκάστηκε να το παραδεχτεί σε μια δικαστική υπόθεση που έλαβε χώρα ως αποτέλεσμα ενός θανάτου μετά τον εμβολιασμό και η οποία διώκεται από τον Εισαγγελέα Carlos Insaurralde". 
 Χάρη στο έργο αυτού του εισαγγελέα και την επιμονή του, αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί και να αναγνωρίσει -γιατί το ήξεραν- ότι το εμβόλιο COVID -ή αυτό που ονομάζουν εμβόλιο... Το αποκαλούν εμβόλιο-, στην πραγματικότητα, περιέχει γραφένιο. 
Αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Γιατί; Επειδή μιλάμε για ένα υλικό που δεν δηλώνεται στην πολιτική διαφάνειας των φαρμακευτικών εταιρειών. Και, επιπλέον, είναι ένα τοξικό υλικό. Είναι τόσο τοξικό που η τοξικότητά του είναι επίσης ακτινοδιαμορφώσιμη. Επομένως, δεν εξαρτάται σχεδόν καθόλου από την ποσότητα αλλά από τη δόση της ακτινοβολίας που απορροφάται από το γραφένιο. 
Επιπλέον, έχουμε πει ότι το γραφένιο χρησιμοποιεί το σήμα GigaHertz των τηλεφωνικών κεραιών και το πολλαπλασιάζει στην τάξη των TeraHertz. Το γραφένιο έχει το μέγιστο πεδίο επίδρασης τρανζίστορ ακριβώς στα 26 GigaHertz. Έτσι, αυτό... Ε... Ακριβώς -κοιτάξτε, τι σύμπτωση!-, η κυβέρνησή μας και η κυβέρνηση άλλων περιοχών του κόσμου που είναι στην ίδια την Ατζέντα 2030, θα προκηρύξει διαγωνισμό για τη συχνότητα των 26 GHz στα μέσα του 2022.
Αυτό το γραφένιο το οποίο αυξάνει τις συχνότητες από το Giga στο TeraHertz, μόλις φτάσει στο TeraHertz, καθιστά δυνατή τη λειτουργία όλων των άλλων μικροτεχνολογιών που έχουμε βρει μέσα στο εμβόλιο. Μικρο-δρομολογητές, μικρο-ανακεντρωτές, κωδικοποιητές με κρυπτογράφηση επικοινωνιών, λογικές πύλες... Για να λειτουργήσουν όλα αυτά, πρέπει απαραίτητα να λειτουργούν στη ζώνη Terahertz. 
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ήθελαν να εισάγουν αυτό το γραφένιο;
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι εμβολιασμένοι άνθρωποι,στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth,εκπέμπουν μια διεύθυνση MAC που μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε με το κινητό του τηλέφωνο; Ακόμα και με ένα Samsung ή ένα iPhone. Επειδή αρχικά τους είχαν μπλοκάρει. Σύντομα, θα προσπαθήσουμε να... Ε... ...να πάρουμε συνέντευξη από ένα άτομο που είναι ειδικός σε αυτό το θέμα. Εδώ, στο La Quinta Columna. 
"Έχουν γίνει "συνωμοσιολόγοι" στην A.N.M.A.T.;" αναρωτιέται ο David Rey, ο οποίος είναι ο συγγραφέας. Χρειαζόμουν λίγο νερό. "Λοιπόν, όχι. Συμβαίνει ότι αυτή τη φορά, πιεζόμενοι από τον εισαγγελέα Carlos Insaurralde, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν τα απαράδεκτα. Για την ακρίβεια, η Εθνική Υπηρεσία Φαρμάκων, Τροφίμων και Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων έπρεπε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο σε μια δικαστική υπόθεση μετά από καταγγελία για θάνατο μετά από εμβολιασμό. 
Εκείνοι που ανέλαβαν να μεταδώσουν την είδηση, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ήταν ο δικηγόρος Miguel Iannolfi και ο ιατρικός γενετιστής Marcelo Martínez..." Από εδώ μια μεγάλη αγκαλιά. "Και οι δύο είναι γνωστοί για το έργο τους στην προειδοποίηση του πληθυσμού για τις μοναδικές συνέπειες των υποτιθέμενων εμβολίων στην υγεία των ανθρώπων, καθώς και για τη νέα ένωση που περιέχουν, δηλαδή το γραφένιο, το οποίο ανακαλύφθηκε πριν από μήνες από τον Ισπανό επιστήμονα Pablo Campra". 
Εντάξει. 
"Σε ένα σύντομο βίντεο που μοιράστηκε στα δίκτυα, ο Iannolfi εξήγησε ότι κάτι που είχαμε μελετήσει, ερευνήσει και που γνωρίζαμε ότι θα έρθει στο φως. Χάρη στις προσπάθειες του εισαγγελέα Carlos Insaurralde, το μόνο που έκανε ήταν να εκπληρώσει το καθήκον του τη στιγμή που έλαβε μια καταγγελία για ένα άτομο που πέθανε αφού είχε εμβολιαστεί. Έκανε την έρευνα και τα αντίστοιχα αιτήματα για εκθέσεις, άσκησε πίεση και, τελικά, η A.N.M.A.T. -κυβερνητική υπηρεσία- κατέληξε να απαντήσει σε δικαστική υπόθεση ότι το εμβόλιο που εφαρμόζουν σε όλο τον πληθυσμό περιέχει γραφένιο". 
Εντάξει;
"Ο Martínez, από την πλευρά του, σε ένα άλλο βίντεο όπου για πρώτη φορά εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον πρόσφατα συλληφθέντα και ήδη αποφυλακισθέντα Dr. Eduardo Ángel Yahbes..." Συνέπεσα μαζί του σε μια άμεση τηλεδιάσκεψη. Από εδώ της στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά. Και, όπως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, χαιρόμαστε πολύ για την απελευθέρωσή του. "...απαντά σε αιτήματα και ερωτήσεις που πραγματοποίησε ο εισαγγελέας, ότι το γραφένιο είναι ένα από τα συστατικά στοιχεία αυτών των ενώσεων". 
Λοιπόν, αν είναι ένα από τα στοιχεία που εμφανίζονται εδώ, άλλωστε, σε αυτό το γραπτό που θα μοιραστώ στη συνέχεια. Αν είναι ένα από αυτά τα στοιχεία, γιατί δεν έχει δηλωθεί; 
"Στη συνέχεια, ο Dr. Luis Marcelo Martínez παρατήρησε ότι υπάρχει ένα ελάχιστο -υπάρχουν περισσότερες- από 67 επιστημονικές δημοσιεύσεις..." Στην πραγματικότητα, ήταν αυτές που κοινοποιήθηκαν από την La Quinta Columna. "...όπου περιγράφεται η τοξικότητα του γραφενίου για τους βιολογικούς οργανισμούς και για τον άνθρωπο, ειδικότερα. Επομένως, ποιος είναι ο λόγος για την παρουσία αυτού του στοιχείου στα εμβόλια; Το πιστοποιητικό που εκδόθηκε από τον Dr. Yahbes, όπως και πολλά από τα εκδοθέντα από εμάς, περιέχει απολύτως γνήσιες πληροφορίες που υποστηρίζονται από πολυάριθμα άρθρα επιστημονικών ερευνών. Μόλις αναφέρθηκα σε μια επίσημη απάντηση, η οποία σημαίνει ότι γνωρίζουν την παρουσία τοξικών στοιχείων στις ενώσεις αυτές". 
Εντάξει. Θέλω να πω, αυτό είναι ήδη ένα κοινό μυστικό. Το έργο που επιτελεί η La Quinta Columna και πολλοί από εσάς είναι απλώς η ενημέρωση του πληθυσμού. Θα αντιγράψω αυτή την είδηση πρώτα απ' όλα. Ορίστε. Είναι σημαντικό. Επειδή το αναγνωρίζουν. Με άλλα λόγια, αναγνωρίζουν τη δηλητηρίαση ολόκληρου του πληθυσμού. Είναι ακριβώς έτσι. Ακριβώς έτσι.
d. Όσον αφορά τη σύνθεση του εν λόγω εμβολίου, σύμφωνα με όσα έχουν δηλωθεί, μεταξύ των συστατικών του είναι και το γραφένιο. Προτείνεται να συνοδεύεται από εγκεκριμένες ετικέτες ή φυλλάδια στα οποία μπορούν να παρατηρηθούν τα συστατικά του εμβολίου.

Μπορεί επίσης να βρεθεί στον επίσημο ιστότοπό του (κάντε κλικ ε δ ώ) εισάγοντας τις ακόλουθες πληροφορίες: Αριθμός GEDO: IF - 2021 - 120912800 - APN-DECBR#ANMAT

https://www.docdroid.net/lqjD2LT/if-2021-120912800-apn-decbranmat-pdf

Πηγή: ANMAT | DocDroid

---------------

Δικτυογραφία:

Argentine government agency admits COVID vaccines contain graphene oxide - ORWELL CITY

https://www.orwell.city/2022/01/ANMAT.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive