Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Εγκύκλιος 1-2022 «Μετ’ ευχών και εν Κυρίω αγάπης» για τους ανεμβολίαστους κληρικούς. ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ στον δαιμονισμένο Μητσοτά

Tη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 η Μητρόπολη Κυδωνιάς και Αποκορώνου εξέδωσε μία εγκύκλιο για τους ανεμβολιάστους διακόνους και μοναχούς Επικαλούμενη το δικαίωμα της επισκοπικής ευθύνης της Μητρόπολης, ενημερώνει τους ανεμβολίαστους μονάχους και διακόνους, ότι γίνονται κακή μαρτυρία και πρότυπο για ανθρώπους που οδηγούνται στο θάνατο....

Επικαλούμενοι το ιερατικό τους αξίωμα, από 12 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου θα ισχύσουν τα εξής:
  • Οι ανεμβολίαστοι κληρικοί δεν θα συμμετέχουν σε καμία αγιαστική πράξη εκτός του ιερού ναού τους. Δεν επιτρέπεται καμία κατ οίκον επίσκεψη, ούτε σε κοιμητήρια. Επιτρέπεται μόνο η θεία λειτουργία και τα μυστήρια εντός του ναού, αφού πρώτα έχουν υποβληθεί τρεις φορές την εβδομάδα σε rapid test.
  • Για τη λειτουργία των ιερών ναών θα πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα προσώπων και κληρικών, σύμφωνα με τις εγκυκλίους της πολιτείας
  • Από τις 12 του μηνός, όλοι οι ανεμβολίαστοι ψάλτες θα παρουσιάζουν ραπίντ τεστ 48 ωρών για να μπορούν να συμμετέχουν στα ψαλτηρια.
  • Τα μέτρα αυτά ισχύουν για τους ιερείς και ιεροψάλτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης έως τρεις μήνες.
  • Ιερείς ιεροψάλτες, επίτροποι και νεωκόροι που έχουν κρούσμα στον κοινωνικό τους περίγυρο, παρακαλούνται να απέχουν από τα καθήκοντά τους για πέντε ημέρες και να επανέρχονται μετά τον έλεγχο rapid test.
  • Όλα τα ενοριακά κέντρα και οποιεσδήποτε δραστηριότητες αναστέλλονται έως τις 31 Ιανουαρίου
  • Οι εκ πεποιθήσεως ανεμβολίαστοι ιερείς που έχετε την ευλογία της πνευματικής πατρότητας, εντέλλεσθε όπως παύσατε έως τη λήξη της πανδημίας να εξομολογείτε, καθώς διαπιστώνεται ότι επηρεάζει πολλούς προς την κατεύθυνση αυτή.

Κλείνοντας την εγκύκλιο, η Μητρόπολη αναφέρει:

 Prime News:

Τελικά δεν φθάνει μόνο ο λόγος του Κυρίου για να είσαι καλός ιερέας ….

Έγκύκλιος 1-2022:

Prime News:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive