Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ’ ΑΛΟΓΟ οι αλλοδαποί: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δώσε μας ΛΕΦΤΑ και ΣΠΙΤΙ στην Αθήνα». ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγο θα ζητάνε να πεταχτούν οι Έλληνες από τα σπίτια τους. Δεκάδες αλλοδαποί διαδήλωσαν έξω από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα... Οι μουσουλμάνοι ζητούν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου αλλά και ΤΖΑΜΠΑ χρήματα, τα οποία υποτίθεται δίνει ο Ο.Η.Ε. στην κυβέρνηση για να τους «ταίζει».

Αλλοδαπή από την Σομαλία (θυμηθείτε ΕΔΩ τις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία), απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Μητσοτάκη δώσε μας τα λεφτά μας. Αν θέλουν να φύγουμε από τον Ελαιώνα να μας δώσουν σπίτι στην Αθήνα».

Στο πλευρό των αλλοδαπών βρίσκονται και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που υποστηρίζουν πως οι αιτούντες άσυλο πρέπει να παραμείνουν στον Ελαιώνα.

Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά.«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας έχει λάβει την απόφαση πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και πως μπορούν να μείνουν στην πόλη. Με την απαραίτητη χρηματοδότηση μπορούν να φτιαχτούν οι κατάλληλες δομές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο ή που δουλεύουν στο κέντρο. Η απόφαση που ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη περί κλεισίματος στο τέλος του έτους δεν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Οι μετανάστες δεν έχουν που να πάνε» υποστηρίζει ο διεθνιστής δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου.

el.gr

1 σχόλιο:

  1. μια εικονα=χιλιες λεξεις,μετα την ισλαμοποιηση ερχεται και η αφρικανοποιηση της χωρας,αφελληνισμος - αφρικανοισλαμοποιηση παντου,δειτε το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν μεταξυ αυτων και γυναικες αρχιταλιμπαν μεσα στην μπουργκα και την μαντηλα να παει συννεφο και ολων των ειδων αλλων μουσουλμανων λαθροεισβολεων και ισλαμιστων στην αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,εικονες και καταστασεις αφρικανοπακιστανοισλαμοποιησης στο κεντρο της αθηνας εν ετει 2021

    που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν
    προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες,αλλη μια
    περιοχη καταστρεφεται αλλη μια περιοχη αφρικανο-ισλαμοποιειται

    στο μεταξυ απο τους 1900 λαθροεισβολεις που βρισκονται στην συγκεκριμενη
    δομη οι 1000!!! εχουν παρει ηδη ασυλο και οι υπολοιποι 900 ειναι
    αιτουντες που και αυτοι σιγα γιγα να ειστε σιγουροι οτι θα επιβραβευτουν
    με ασυλο...το παιχνιδι εχει χαθει

    θαυμαστε και εδω ενα @@@@

    Συνάντηση Μηταράκη με την Επιτροπή LIBE του Ευρωκοινοβουλίου για τα δύο χρόνια διαχείρισης του μεταναστευτικού

    ''Έχουμε υποδεχθεί εκατό χιλιάδες ανθρώπους τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα και πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους τα τελευταία 7 χρόνια και πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους τη δεκαετία του '90. Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ως κάτι άγνωστο τη μετανάστευση όπως και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν διεθνή προστασία στη χώρα μας. Φυσικά, σε επίπεδο ΕΕ, υποστηρίζουμε πολύ ότι η Ευρώπη πρέπει να έχει νόμιμες οδούς για τη μετανάστευση και να μην επιτρέπει στους λαθρεμπόρους να αποφασίζουν ποιος θα έρθει στην ΕΕ. Μιλώντας για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, ξέρετε ότι η Ελλάδα παρείχε πρόσφατα 700 βίζες και μία ασφαλή διέλευση στην Ελλάδα όπως και άσυλο, εάν το επιλέξουν οι άνθρωποι που χρειάζονται προστασία. Άρα, προστατεύουμε τα σύνορα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive