Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ: ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! δεν τους τελειώσει Κορωνοϊός, πρέπει τους τελειώσει η ίδια η κοιν !!! O Μάριο Ντράγκι δηλώνει ότι μοναδικός δρόμος για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την κρίση του κορωνοϊού, είναι η Διαγραφή του Ιδιωτικού Χρέους! !!! 08/04/2020: στην βίλα του Μάριο Ντράγκι στην Citta' della Pieve, στην Umbria της Ιταλίας!!! ΠΕΡΒΑΣΗ"Δεν υπολογίζουν ούτε τους μέχρι πρότινος υπηρέτες τους!!! Πριν λίγες μόλις ημέρες δημοσιεύσαμε την τοποθέτηση αλά ΥΠΕΡΒΑΣΗ του πρώην προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, στην οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμιζε ότι, επειδή η κρίση του κορωνοϊού ισοδυναμεί στην οικονομία με πόλεμο, επιβάλλεται η άμεση κινητοποίηση όλων των κυβερνήσεων της ΕΕ, προκειμένου να διαγραφεί μεγάλο μέρος του ιδιωτικού χρέους, για την στήριξη των επιχειρήσεων που θα διατηρήσουν θέσεις εργασίας, με υπεραναλήψεις και ειδικού τύπου πιστωτικές γραμμές....
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/03/blog-post_907.html…
Σήμερα διαβάζουμε ότι πήρε φωτιά η βίλα του Μάριο Ντράγκι στην Ιταλία!!!
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σπίτι του πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, χθες περίπου στις 11.00 το βραδυ, στην Città della Pieve της Ούμπρια στην Ιταλία.
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/03/blog-post_907.html…

7 σχόλια:

  1. ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Ανακοινώνονται οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΛ(σε 58 σχολές η βάση είναι πάνω από 19).
    Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κατά των διαπλεκομένων συμφερόντων, επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο και του εκθέτει τις απόψεις του για το θέμα(ο Ν. Κωνσταντόπουλος εκθέτει επίσης στον πρόεδρο τις απόψεις του για τα τρέχοντα εσωτερικά και διεθνή θέματα της χώρας).
    Με απόφαση του Εκλογοδικείου χάνουν τις βουλευτικές τους έδρες 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μιρέλα Αποστολάκη-Β’ Αθηνών, Σοφία Σακοράφα-Β’ Αθηνών, Γ. Κουτσούκος-Ηλεία, Γ. Σμπώκος-Ρέθυμνο, Χρυσάνθη Μανωλιά-Ροδόπη, Αθανάσια Μερεντίτη-Τρίκαλα) και 2 της ΝΔ(Κ. Γκιουλέκας-Α’ Θεσσαλονίκης, Δ. Τσιαμάκης-Ευρυτανίας). Τις έδρες στη βουλή καταλαμβάνουν οι Γ. Χαραλαμπόπουλος, Θ. Κατσανέβας, Γ. Σκουλαρίκης, Εμμ. Λουκάκης, Α. Μεχμέτ, Α. Μάτης(όλοι από το ΠΑΣΟΚ) και Σ. Κούβελας, Δ. Τσίπρας της ΝΔ.
    ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Συζητείται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργο) η «αγωγή» της Κυπριακής Δημοκρατίας εναντίον της Τουρκίας για παραβιάσεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (στο δικαστήριο δεν παραβρίσκονται εκπρόσωποι της Τουρκίας, η Τουρκία δικάζεται ερήμην).
    Σε δηλώσεις που κάνει στις Βρυξέλλες ο Τούρκος Υπ. Εξωτερικών Ι. Τζεμ, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον αρμόδιο για θέματα Διεύρυνσης επίτροπο της Ε.Ε. Γκ. Φερχόιγκεν, αναφερόμενος στο Κυπριακό, λέει ότι: «Η μόνη αναφορά που γίνεται στις αποφάσεις του Ελσίνκι για το Κυπριακό και που αφορούν την Τουρκία είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε τις διακοινοτικές συνομιλίες της Ν. Υόρκης. Και αυτό κάνουμε».
    Ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος Σλ. Μιλόσεβις επισκέπτεται το Μαυροβούνιο και μιλά σε στρατιωτική βάση που βρίσκεται κοντά στην πόλη Μπεράνε. Ο γιουγκοσλάβος πρόεδρος στην ομιλία του αποκαλεί την αντιπολίτευση «Λαγούς, αρουραίους και ύαινες που θέλουν να γκρεμίσουν το γιγαντιαίο κράτος της Γιουγκοσλαβίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Γράφεται ότι ο Υπ. Πολιτισμού Θ. Πάγκαλος μιλώντας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το καλοκαίρι δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ του τηλεφώνησαν από κότερα επιχειρηματιών και τον κάλεσαν να πάει αυτός(η δημοσιοποίηση των λεγομένων του Θ. Πάγκαλου προκαλεί αναταραχή στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, στο θόρυβο εμπλέκονται τα ονόματα του Θ. Τσουκάτου και του Κ. Σκανδαλίδη).
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος και του εκθέτει τις απόψεις του για την πορεία των εθνικών θεμάτων. Σε δηλώσεις που κάνει ο Κ. Καραμανλής, μετά το τέλος της συνάντησης, λέει μεταξύ άλλων: «Στο Ελσίνκι η Ελλάδα έκανε μια πολύ μεγάλη παραχώρηση στην Τουρκία χωρίς να εξασφαλίσει τα ανάλογα ανταλλάγματα. Με αποτέλεσμα, σήμερα, με την πολιτική των υποχωρήσεων και παραχωρήσεων, να δίνει τη δυνατότητα στην Τουρκία να ερμηνεύει κατά το δοκούν και σύμφωνα με το δικό της συμφέρον , τις συμφωνίες που υπογράφηκαν». Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του λέει: «Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να γίνεται ούτε με πειραματισμούς ούτε με ερασιτεχνισμούς ,ούτε σε προσωπικό επίπεδο».
    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Κεδίκογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» χαρακτηρίζει ως «Σαλώμη» τον βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Π. Αυγερινό. Αργότερα, σε δηλώσεις του, ο Β. Κερίκογλου, διευκρινίζοντας τι εννοούσε με τη λέξη «Σαλώμη», λέει: «Σαλώμη είναι η ικανότητα του ανθρώπου, ο οποίος κάνει οτιδήποτε μπορεί για να επιτύχει αυτό που θέλει. Δεν τον κατηγορώ εγώ. Το είχε κάνει πολύ προηγούμενα άλλος συνάδελφος. Κι ο ρόλος του μέχρι τώρα αυτός είναι. Να κάνει οτιδήποτε για να πετύχει τους διορισμούς του. Είναι το πλέον προβεβλημένο στέλεχος και μονίμως διορισμένος, είτε ως βουλευτής, είτε ως υπουργός, είτε στο Επικρατείας. Οι πράξεις του τον αναγάγουν σε Σαλώμη».
    Σε ανακοίνωση που εκδίδεται από το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις ανωτέρω δραστηριότητες του βουλευτή του κόμματος Β. Κεδίκογλου, αναφέρονται τα εξής: «Οι ανυπόστατες κατηγορίες, οι υπαινιγμοί και οι χαρακτηρισμοί που διατυπώθηκαν δημόσια από τον Β. Κεδίκογλου για τον Π. Αυγερινό, στέλεχος με ανεπίληπτο ήθος και αγωνιστική διαδρομή στην ιστορία του Κινήματος, είναι πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτοι. Με την σημερινή του επίθεση κατά του Π. Αυγερινού, καθώς και την εν γένει απαράδεκτη συμπεριφορά του και μάλιστα εντός του Κοινοβουλίου, ο Β. Κεδίκογλου ξεπέρασε κάθε όριο. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή τη στάση. Με απόφαση του προέδρου του Κινήματος ο Β. Κεδίκογλου τίθεται εκτός Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και παραπέμπεται στα αρμόδια όργανα με το ερώτημα της διαγραφής».
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο και τον ενημερώνει για τα αποτελέσματα των επισκέψεων του στο Βελιγράδι και τη Ν. Υόρκη. Σε δηλώσεις που κάνει ο Γ. Παπανδρέου, μετά το τέλος της συνάντησης, αναφερόμενος στο Κυπριακό λέει ότι: «Θεωρεί επιβλαβές ότι στελέχη της ΝΔ υιοθετούν, ως επίσημες θέσεις, θέσεις της άλλης πλευράς, είτε της Τουρκίας, είτε του Ντενκτάς. Π.χ. Στο θέμα της Ομοσπονδίας, θεωρούν ως δεδομένη τη θέση της ελληνική κυβέρνησης ότι εμείς έχουμε υιοθετήσει την Συνομοσπονδία. Από πού και ως που; Που είναι η ευθύνη τους; Όταν οι ίδιοι υιοθετούν ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει αλλάξει θέση. Που είδαν ότι άλλαξε θέση; (λέει ακόμη ότι: «Κύκλοι στην Κύπρο που ευθύνονται για την τραγωδία του νησιού προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου»).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Ανακοινώνεται ότι γιουγκοσλαβικό δικαστήριο καταδίκασε ερήμην σε κάθειρξη 20 ετών τον καθένα από τους 14 ηγέτες και αξιωματούχους των Νατοϊκών Χωρών που κατηγορούνται για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στη διάρκεια των Νατοϊκών βομβαρδισμών εναντίον της Γιουγκοσλαβίας.
    Ο αρχηγός των γιουγκοσλαβικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Ν. Πάβκοβιτς ισχυρίζεται ότι το Σαββατοκύριακο των εκλογών ξένες δυνάμεις με σερβικές στολές θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στη χώρα προκειμένου να προκαλέσουν ταραχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μ. Παπαπέτρου, καταδικάζοντας τις επιθέσεις που εκδηλώθηκαν στην Κύπρο εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης(και ειδικότερα εναντίον του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου), δηλώνει ότι: «Η Ελλάδα αποτελεί το μοναδικό στήριγμα της Κύπρου και ότι ουδείς μπορεί να παρουσιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών περίπου ως προδότες ή εθνικά ανεπαρκείς».
    Τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης και Θ. Τσουκάτος σε δηλώσεις τους αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα φέρεται να είπε (21/9) ο Υπουργός Πολιτισμού Θ. Πάγκαλος κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ(μίλησε για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που του τηλεφώνησαν από κότερα επιχειρηματιών και τον κάλεσαν να πάει και αυτός).
    Αύξηση κατά 1,24% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθείς τις 4.090,89 μονάδες.
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Συνεχίζονται στη Ν. Υόρκη οι «εκ του σύνεγγυς» συνομιλίες για το Κυπριακό. Ο ειδικός αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό Αλ. Ντε Σότο έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΚΎΠΡΟΥ Γλ. Κληρίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ρ. Ντενκτάς (παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις, τα κυπριακά ΜΜΕ επιμένουν ότι στις «εκ του σύνεγγυς» συνομιλίες συζητούνται «επί χάρτους» και θέματα που αφορούν το εδαφικό, οι συνομιλίες προβλέπεται να λήξουν την προσεχή Τρίτη).
    Γράφεται ότι οι γιουγκοσλαβικές αρχές αρνήθηκαν να χορηγήσουν «βίζα» σε 20 εκπροσώπους κοινοβουλίων χωρών-μελών της Ε.Ε. που επιθυμούσαν να επισκεφθούν τη Γιουγκοσλαβία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών(προεδρικές-βουλευτικές-δημοτικές) της 24ης Σεπτεμβρίου.
    Η υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων υιοθετεί νομοσχέδιο με το οποίο αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Αρμενίων από τους Tούρκους μεταξύ των ετών 1915 και 1923, το νομοσχέδιο βρίσκεται ένα βήμα από τη συζήτησή του στην ολομέλεια, στην απόφαση της υποεπιτροπής αντιδρούν ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπ. Ετσεβίτ και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Ο Υπουργός Πολιτισμού Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του που πρόκειται να δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Το βήμα της Κυριακής»(24/9), αναφερόμενος στην απόφαση του να μη μεταβεί στο Σίδνεϊ, λέει: «Θα έλεγα απλώς ότι ενήργησα ασυνήθιστα. Τη στιγμή που 10 εκατομμύρια Έλληνες θα ήθελαν να πάνε στο Σίνδεϊ για να δουν τους Αγώνες. Εγώ προτίμησα να μείνω στην Αθήνα. Προκάλεσε μια αίσθηση. Δεν ήταν στην πρόθεσή μου να προκαλέσω αυτήν την αίσθηση. Οι λόγοι τους οποίους επικαλέστηκα ήταν πραγματικοί. Διαπίστωσα ότι ήμουν ένας κομπάρσος και θεώρησαν ότι ο Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας δεν έπρεπε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Θα έπρεπε εξ αρχής αυτοί που έκαναν τις σχετικές συνεννοήσεις, να είχαν εξασφαλίσει μια ιδιαίτερη θέση στη χώρα, πέραν της χορωδίας και του Ολυμπιακού Ύμνου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε εξασφαλιστεί».
    Αρχίζει η διεξαγωγή του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(για την κάλυψη 10.398 θέσεων έχουν δηλώσει συμμετοχή 65.727 εκπαιδευτικοί).
    Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της που πρόκειται να δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής»(24/9), απαντώντας στην ερώτηση «κατηγορείτε τον κ. Παπανδρέου ως υπόλογο μιας υποχώρησης;(στα ελληνοτουρκικά)», λέει: «Βεβαίως, Αλλά όχι μόνο. Ο Υπουργός Εξωτερικών(Γ. Παπανδρέου) παρακολουθεί εδώ και έναν χρόνο περίπου την Τουρκία να μένει αδιάλλακτη στις θέσεις της, την δε Ελλάδα να αρκείται σε κινήσεις εντυπωσιασμού με φιλική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία, σωστό, αλλά χωρίς ξεκάθαρη, σταθερή και μελετημένη γραμμή για όλα τα σοβαρά θέματα. Ούτε καν το επιδίωξε. Εδώ ο ίδιος έκανε την εξής δήλωση πριν από το Ελσίνκι: «Αποτελεί μια μονομερής παραχώρηση της Ελλάδας». Ούτε καν επιδιώχθηκε οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Ακόμη και τη μεγάλη αυτή ευκαιρία, το Ελσίνκι, η κυβέρνηση τη μετέτρεψε σε πρόβλημα. Η δε Τουρκία άρχισε ήδη την προσπάθεια να υπερκεράσει όλες τις δεσμεύσεις του Ελσίνκι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ ΤΖ. Ρόμπερτσον σε δηλώσεις του προειδοποιεί τον Γιουγκοσλάβο πρόεδρο Σλ. Μιλόσεβιτς να μην επιχειρήσει να κάνει νοθεία στις αυριανές γιουγκοσλαβικές προεδρικές-βουλευτικές-δημοτικές εκλογές και να μην επιχειρήσει να παραβιάσει τα δικαιώματα του Μαυροβουνίου. Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Τζ. Ρόμπερσον απαντώντας στο ερώτημα πόσο γρήγορα μπορεί να αντιδράσει το ΝΑΤΟ αν ο Σλ. Μιλόσεβιτς κινηθεί εναντίον της κυβέρνησης του μαυροβουνίου, λέει ότι: «Ο Μιλόσεβιτς δεν πρέπει να κάνει λάθος εκτιμήσεις, όπως έκανε στο παρελθόν».
    Αποφυλακίζεται ο γνωστός Τούρκος υπερασπιστής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Α. Μπιρντάλ(παρέμεινε στη φυλακή περίπου ένα χρόνο, καταδικάστηκε γιατί ζήτησε, 1995-1996 τον τερματισμό των εχθροπραξιών μεταξύ των τουρκικών στρατευμάτων και των κούρδων ανταρτών). Ο Α. Μπιρντάλ κατά την έξοδό του από τις φυλακές της Άγκυρας επισημαίνει: « Την ανάγκη κατάργησης όλων των νόμων που στρέφονται κατά της ελευθερίας της σκέψης και της έκφρασης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ....ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΟΙ "ΤΥΠΟΙ".
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive