Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Μουσουλμάνοι προσεύχονται σε ταράτσα κτιρίου στην Βαρβάκειο Αγορά, στο κέντρο της Αθήνας και με πλήθος αστυνομικών στους δρόμους πέριξ αυτής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Πώς άραγε μεταφέρθηκαν εκεί όλοι αυτοί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές; Πολύ απλά, κανένας δεν ασχολείται! Τα πρόστιμα είναι... «Μόνο για Έλληνες» και εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού και των διακρίσεων, δεν ξέρουμε τι άλλο είναι!

6 σχόλια:

  1. εδω το βιντεο:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=K1CcLw1K4hQ&feature=emb_title

    δειτε το βιντεο για μια αθηνα χωρις ελληνες,δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας,αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,θυμιζουμε ολο και περισσοτερο λονδινο και εις ανωτερα,δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του

    δειτε και το παρακατω:

    Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μουσουλμάνοι κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους και προσεύχονται

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866500_apagoreysi-kykloforias-moysoylmanoi-kykloforoyn-eleythera ( · → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν,εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης σε ελληνκη πολη εν ετει 2020)

    ''Ως γνωστόν η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα πρόστιμα αφορούν τους Έλληνες και μόνο. Αντίθετα οι αλλοδαποί απολαμβάνουν πλήρους ελευθερίας να κυκλοφορούν και να προσεύχονται την ώρα που οι Εκκλησίες είναι κλειστές.
    While Greece is under quarantine because of COVID19, muslims are publicly performing the Izaan prayer at night."Izaan" means “submission”, “obedience”, “acceptance”
    https://twitter.com/john_wayne_gr/status/1247904559533449218 ''

    για περισσοτερα στοιχεια εδω:

    Οι Έλληνες «φυλακή» οι εκκλησίες κλειστές & οι αλλοδαποί ελεύθεροι να προσεύχονται στον Αλλάχ στους δρόμους (βίντεο)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/866729_osoi-oi-ellines-vriskontai-se-karantina-oi-allodapoi ( · → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν,εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης σε ελληνκη πολη εν ετει 2020)

    ''Την ώρα που οι Έλληνες βρίσκονται σε καραντίνα και τηρούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στο twitter φαίνεται πως μουσουλμάνοι όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά προσεύχονται και στον Αλλάχ! Στο πρώτο βίντεο, φαίνονται μουσουλμάνοι να κάνουν προσευχή στη μέση του δρόμου, ενώ από δίπλα τους περνάνε αστυνομικοί.
    Σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε αλλοδαπούς να μπαίνουν στα λεωφορεία, ενώ σε βίντεο από την Κομοτηνή, φαίνεται πως γίνονται, ή γίνονταν λειτουργίες σε τζαμιά!
    Ίδιες εικόνες και στην Ολλανδία....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Από τα νησιά στην ενδοχώρα μεταφέρονται 2.380 ευάλωτοι αιτούντες άσυλο

    https://www.capital.gr/epikairotita/3446611/apo-ta-nisia-stin-endoxora-metaferontai-2-380-eualotoi-aitountes-asulo

    ''Σε σταδιακή μετακίνηση 2.380 ευάλωτων αιτούντων άσυλο, συμπεριλαμβανομένων και των μελών των οικογενειών τους, από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Λέσβου, της Χίου, της Κω, της Σάμου και της Λέρου, σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα προχωρήσει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα.Η μεταφορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο εβδομάδων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.
    Στον πληθυσμό των 2.380 ατόμων συμπεριλαμβάνονται 200 αιτούντες άσυλο, ηλικίας άνω των 60 ετών, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειες τους αριθμούν περίπου 650 άτομα. Οι υπόλοιποι 1.730 είναι άτομα κάθε ηλικίας, τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    Η επιλογή των ευάλωτων ατόμων, που πρόκειται να μετακινηθούν, έγινε έπειτα από αξιολόγηση του ιατρικού τους ιστορικού, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, τον ΕΟΔΥ, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και φορέων της κοινωνίας των πολιτών. Η διαδικασία της μετακίνησής τους στην ενδοχώρα και η εγκατάστασή τους στις δομές φιλοξενίας, θα γίνει σε συνεργασία όλων των ανωτέρω φορέων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.Το σύνολο των ατόμων που θα μετακινηθούν, θα φιλοξενηθούν σε δομές, διαμερίσματα και ξενοδοχεία.Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε δήλωσή του επισημαίνει ότι στόχος είναι η προστασία των διαμενόντων στις δομές, λόγω της κρίσης δημόσιας υγείας. "Με σχέδιο αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της πανδημίας, προστατεύοντας και τους διαμένοντες στις δομές και τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών", προσθέτει.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ερντογάν σε Αιγαίο και Κρήτη...Παναγιώτης Αποστόλου

    https://www.pronews.gr/opinion-makers/869240_ta-megalepivola-shedia-toy-erntogan-se-aigaio-kai-kriti (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Προστατέψτε την Κρήτη…Βέβαια, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η Κρήτη εντάσσεται στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Τούρκου Σουλτάνου. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να μην το αντιλαμβάνεται η ελληνική κυβέρνηση....γιατί μέσω του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, υπέγραψε Συμφωνία που προβλέπει ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες από τη Λιβύη, χωρίς να είναι Λίβυοι, και οι οποίοι θα συλλαμβάνονται στη Μεσόγειο, θα μεταφέρονται και θα εγκαθίστανται στην Κρήτη;

    Πιστεύουμε ότι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας, για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Κρήτη από το 2012 και εντεύθεν. Γνωρίζουν την ύπαρξη άτυπων τζαμιών που λειτουργούν ως ισλαμική βραδυφλεγής βόμβα στο Τυμπάκι του Ηρακλείου της Κρήτης, τα οποία “φιλοξενούν” Πακιστανούς, Αφγανούς, Άραβες και λοιπούς σκληρούς ισλαμιστές! Αλλά πόσα άλλα άτυπα τζαμιά λειτουργούν στην Μεσσαρά και στο Καστέλλι του νομού Ηρακλείου Κρήτης;Όπου επανειλημμένα οι “πιστοί ισλαμιστές” έχουν δημιουργήσει άγρια επεισόδια προκαλώντας το φόβο στους Κρητικούς κατοίκους, αφού στις “παρελάσεις” τους σε κεντρικούς δρόμους κραδαίνουν τσεκούρια, καδρόνια και λοστάρια!
    Μήπως λοιπόν, με την έλευση εκεί νέων ροών παράνομων μεταναστών, μετατρέψουμε την Κρήτη σε Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών, που θα οπλίσουν το χέρι του ηγέτη τους Ρ. Τ. Ερντογάν και θα χρειαστεί να επέμβει ένας νέος Νικηφόρος Φωκάς; Ο οποίος τον Μάρτιο του 961 μ. Χ. και μετά από εννέα μήνες δραματικής πολιορκίας του Ηρακλείου (Χάνδακα) της Κρήτης, ως επικεφαλής της βυζαντινής εκστρατείας κατά των Σαρακηνών (Αράβων), απελευθέρωσε την Κρήτη και την επανέφερε στους κόλπους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας για τα επόμενα 250 χρόνια!

    Μεταφορά παράνομων μεταναστών σε διαμερίσματα της Κω;
    Αλλά όπως πάλι έχω γράψει το πρόβλημα για την Πατρίδα μας δεν είναι μόνο η συμφωνία του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια για την Κρήτη, αλλά και η τάχατες αποσυμφόρηση των νησιών μας από παράνομους μετανάστες και την μεταφορά τους στην ενδοχώρα, σε νέες 28 δομές “φιλοξενίας”. Αδειάζουμε δηλαδή πρόσκαιρα τα νησιά μας, προκειμένου να δεχτούν τους νέους παράνομους μετανάστες, που θα μας στείλει εκεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν;Ή το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ”, της στέγασης δηλαδή “προσφύγων – μεταναστών” σε διαμερίσματα ανά την Ελληνική Επικράτεια, με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη;
    Μια απόφαση βραδυφλεγής βόμβα! Από τη στιγμή που έχουμε ήδη καταγγελία αξιόπιστης πηγής μας από τα Δωδεκάνησα, πως στο διάστημα της επιβληθείσας καραντίνας του λαού μας λόγω της πανδημίας, έχουν μεταφερθεί παράνομοι μετανάστες σε διαμερίσματα στην Κω! Και που βέβαια, αυτοί δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από το νησί, υποβαθμίζοντάς το περαιτέρω, μετά την ύπαρξη του Hot Spot του Πυλίου!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιγάλεω: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/869100_aigaleo-heiropedes-se-allodapo-gia-katohi-kai-diakinisi

    ''Αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, συνέλαβαν χθες Μ.Τετάρτη κατά τις απογευματινές ώρες, έναν 33χρονο αλλοδαπό για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.Συγκεκριμένα ο 33χρονος εντοπίστηκε να εξέρχεται από εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή του Αιγάλεω και κατόπιν αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οχτώ πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
    Από την περαιτέρω έρευνα στον χώρο, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 1.566 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 80 πακέτα λαθραίου καπνού.Ο 33χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.''

    · → κρατος εν κρατει ολη η ελλαδα παραδομενη στο λαθρεμποριο-παρεμποριο των πακιστανων(και λοιπων λαθροεισβολεων),τεραστια οικονομικη αιμορραγια σε ολα τα επιπεδα(φοροδιαφυγη,μαυρο χρημα,ανεργια ελληνων κλπ...) ,δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος με μια ανημπορη πολιτεια να μην αντιδρα και να απουσιαζει και να αδυνατει να προβει σε οποιονδηποτε ελεγχο(ουτε τα στοιχειωδη ενω διαθετει ολα τα μεσα και τα οπλα οχι μονο για να περιορισει την παρακατω κατασταση αλλα και να την εξαλειψει ) και με ενα στην ουσια ανθελληνικο κρατος που εξυπηρετει αποκλειστικα και μονο τα συμφεροντα των λαθρομεταναστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρτα: Αφγανός μίσθωνε αγρόκτημα και το νοίκιαζε σε αλλοδαπούς

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/869119_arta-afganos-misthone-agroktima-kai-noikiaze-se-allodapoys

    ''Συνελήφθη ένα Αφγανός στην Άρτα, ο οποίος για να βγάλει χρήματα μίσθωνε ένα αγρόκτημα και στη συνέχεια το νοίκιαζε - εν αγνοία του ιδιοκτήτη - σε 12 παράνομους μετανάστες, ώστε να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν ως τόπο διαμονής και να παραμείνουν στην Ελλάδα.Στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας καταγγελίας που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στις αποθήκες και τα παραπήγματα που βρίσκονται μέσα στο αγρόκτημα και διαπίστωσαν ότι διέμεναν παράνομα 12 μη νόμιμοι αλλοδαποί από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, οι οποίοι πλήρωναν νοίκι στον Αφγανό. Όλοι συνελήφθησαν και κινήθηκε η διαδικασία για την διοικητική τους απέλαση.

    Μαζί τους, συνελήφθη και ο Αφγανός που κατηγορείται για διευκόλυνση της παράνομης παραμονής στη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών και οδηγήθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Στην δικογραφία που τους συνόδευσε, περιλαμβάνεται και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του αγροκτήματος που κατηγορείται για εκμίσθωση ακινήτου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.''

    · → με αφορμη την ειδηση για το πως εχει ισλαμο-διαμορφωθει η κατασταση στην επαρχια(και φυσικα δεν αφορα μονο την επαρχια αλλα ουσιαστικα ολη την ελλαδα),η πακιστανοισλαμοποιηση ολοκληρων (ακομα και ιστορικων) περιοχων της πατριδας μας οπως τα μεγαρα,αθηνα,ελευσινα,λακωνια,κρητη,γιανεννα ,πειραια κλπ... προχωραει με γοργους ρυθμους προς τον πληρη αφελληνισμο,οπως ειπαμε δεν αντιδραει πλεον κανεις,πουλημενοι δημαρχοι που αφηνουν και προωθουν την πληθυσμιακη αλλοιωση των περιοχων τους

    γι'αυτο αξιζει επισης να διαβαστει και το παρακατω:

    (ΠΑΡ)ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ

    https://ethnikismos.net/2017/08/26/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Η πρωτογενής παραγωγή στην Ελλάδα σε όλο και λιγότερα ελληνικά χέρια...Η πρωτογενής παραγωγή της Ελλάδας περνά από όλο και περισσότερα χέρια παράνομων ή μη μεταναστών!-ΦΩΤΟ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_85.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα διαβάζει κανένας άνθρωπέ μου τα σεντόνια και τα κατεβατά σου, Ξεκόλλα μην κουράζεσαι άδικα

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive