Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Σαν να την βλεπω προβληματικη την Ατζεντα της Ιδεολογιας ..! ΒΙΝΤΕΟ

Σαν να την βλεπω προβληματικη την Ατζεντα της Ιδεολογιας ..!
Δεν ξερω πως μετρας το ισο και το ιδιο , αν χρησιμοποιεις χαρακα και κοιτας αναμεσα στα σκελια μαλλον εχει δικιο αλλα αν μιλας για το δικαιωμα του ανθρωπου…ρε φιλε εισαι επικίνδυνος ..! Θα πεις εξυπνα περι ιδιαιτεροτητας νοητικης και τα τις λοιπες μπουρδες …
αλλα και εκει ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι οι ριζες αυτης της ζαβης ιδεολογιας σου.. οι πραγματικες ριζες ανηκουν στην ευγονικη …και ωωω επιασα μυστικο και απαγορευμενο θεματακι εε;… Ισως λοιπον θα πρεπει να μαθει ο κοσμος οτι υπαρχει μια κρυφη ελιτ που υπερασπιζεται την ευγονικη με ολα τα μεσα ..κρυφα και υπουλα μεσα στους αιωνες ..και δεν μιλαω για την δηθεν ευγονικη που φανηκε στην εποχη του Χιτλερ …μιλαω για τα βαθη των αιωνων οπου το ιερο δισκοποτηρο και οι γενιες κληρονομιας ποτιστηκαν με αυτο το δηλητηριο..!
Εκει οπου οι οικογενειες που ακολουθουν τους κρυφους αυτους σκοπους παιρνουν και την κρυφη γνωση , εκει που οι γονεις που υπηρετουν την κρυφη αυτη μορφη εξουσιας και γραμμη κληρονομιας τους δωθηκαν οι εντολες να εκπαιδευουν απο μικρα τα παιδια τους σε συγκεριμενη θεωρηση του κοσμου με ανταλλαγμα …την σημερινη καταντια μας ..εσυ να εισαι ο επομενος πρωθυπουργος !!
Τα παραπανω που λεω γνωριζω οτι ειναι κολασιμα απο την φυλη σου και οτι μολις διαβαστει συγκεριμενο τμημα θα αποφασισει κατα ποσο ακομα θα κανει υπομονη μαζι μου … αλλα η αληθεια ειναι αυτη οσο και καλα να την εχει κρυψει η Ελιτ σας ..!
Ευγονικης οπαδος ο νεος πρωθυπουργος της Νεας Ταξης στην Ελλαδα..να δω ποσο καιρο ακομα θα σας παρει να δειτε ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος της χωρας και ποτε θα αποφασισετε αν θα ειστε με αυτους η με εμας !!
Δες το αρθρο και μετα ακου την μουσικουλα ..!
Αλληλουια κυριε Μητσοτακη … οι κληρονομοι της γης σε χαιρετουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive