Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα. Αυτοί είναι οι ληστές που με καλάζνικοφ και μάσκες είχαν ρημάξει όλη την Αττική (ΦΩΤΟ)

1
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των οκτώ ατόμων-μελών της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε με βαρύ οπλισμό και μάσκες σε κοσμηματοπωλεία και τα έκλεβε.  Η ομάδα των 7 ανδρών και της μίας γυναίκας διέπραττε ληστείες και κλοπές....
από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 20-10-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.  Αρχηγός της σπείρας είναι ένας 33χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης. Ο 33χρονος απέδρασε το καλοκαίρι καθώς παραβίασε την άδεια που είχε λάβει.  Συνολικά η λεία της σπείρας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η σπείρα είχε καταφέρει να κάνει αυτές τις δύο ληστείες και να αιφνιδιάζει τους κοσμηματοπώλες, καθώς ένα μέλος της έμπαινε πρώτος στα καταστήματα, προσποιούμενος τον πελάτη και φορώντας μάσκα σιλικόνης.
Και τη μη συλληφθείσα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive