Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Τέσσερα πιτσιρίκια πήραν το αυτοκίνητο των γονιών τους για... σπινιαρίσματα και γκρέμισαν ένα τοίχο

Τραβούσαν τα μαλλιά τους οι γονείς τους όταν το έμαθαν, αρχικά από την αγωνία τους για τα παιδιά τους και στη συνέχεια για το κατάντημα του αυτοκινήτου. Το περιστατικό σημειώθηκε...
στις 15.00 στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στην Κρήτη όταν τέσσερις νεαροί πήραν κρυφά  αυτοκίνητο για να κάνουν σπινιαρίσματα μπροστά από το ...37ο Δημοτικό σχολείο.Ο ανήλικος οδηγός και τρία ακόμη ανήλικα παιδιά, στο ίδιο αυτοκίνητο,  προσπάθησαν να κάνουν το αμάξι να σπινιάρει ωστόσο αυτό ξέφυγε της πορείας του.
Τελικά το αμάξι έπεσε σε τοίχο του σχολείου ο οποίος γκρεμίστηκε και ένα μεγάλο κομμάτι από τα κάγκελα έφυγε από τη θέση του και προσγειώθηκε λίγα μέτρα μακριά.
Τα παιδιά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, αλλά τράπηκαν σε φυγή μετά τη σύγκρουση.
Ευτυχώς το σχολείο εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
Φίλοι των παιδιών που βρέθηκαν αργότερα  στο σημείο συζητούσαν πως οι ανήλικοι είχαν πάρει κρυφά το αμάξι από τους γονείς τους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive