Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΠΡΩΪΝΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΞΥΛΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΕΔΗΝ - ΑΔΕΔΥ. ΒΙΝΤΕΟ


Ενταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν διαμαρτυρία.  Συνδικαλιστές προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο για να συναντήσουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις ασπίδες των αστυνομικών....



Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου».
Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive