Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Την μαφιόζικη δολοφονία του 45χρονου "νονού της νύχτας" Γιώργου Καραγιάννη (ΦΩΤΟ) στο Παλαιό Φάληρο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κατάστημα.

Φωτογραφία για Ενέδρα θανάτου σε «νονό της νύχτας» στο Παλαιό Φάληρο - Η στιγμή της δολοφονίας! (ΒΙΝΤΕΟ)Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο εκτελεστές που "γαζώνουν" τον 45χρονο και εγκαταλείπουν το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού! Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος καταγράφεται και ο πανικός που καταλαμβάνει όσους βρίσκονταν στην περιοχή της επίθεσης, με τους θαμώνες του καταστήματος να προσπαθούν να καλυφθούν από τις σφαίρες που έπεφταν "βροχή". Σε άλλο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον επονομαζόμενο «Νταίζη» ή «Καράφλα», διακρίνεται αιμόφυρτο το θύμα να ζητά βοήθεια....
από τους διερχόμενους, οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.



Σε άλλο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον επονομαζόμενο «Νταίζη» ή «Καράφλα», διακρίνεται αιμόφυρτο το θύμα να ζητά βοήθεια απο τους διερχόμενους, οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.



Ο 45 ετών άνδρας έβγαινε από φιλικό σπίτι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, όταν περίπου στις 9:30 ένα όχημα και μία μοτοσικλέτα, με τέσσερις επιβαίνοντες, τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ.



Οι δράστες πυροβόλησαν τον άνδρα αλλά και γάζωσαν με τις σφαίρες του καλάσνικοφ το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του, με σκοπό την έκρηξη, που όμως δεν έγινε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive