Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

EKTAKTO – Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Εβρου – Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Έναν Τούρκο υπήκοο, έχουν συλλάβει οι Eλληνικές δυνάμεις στις Καστανιές Εβρου. Ο Τούρκος άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και πως, ξέφυγε από τον τουρκικό Στρατό και πέρασε στην Ελληνική πλευρά. Πρόκειται για άτομο, το οποίο έφυγε τρέχοντας...
από το Τουρκικό τελωνείο και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να βρεθεί μέχρι την ελληνική πλευρά.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν και για πυροβολισμούς στον αέρα από Τούρκους στρατιώτες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Πληροφορία η οποία μπορεί να αποδειχθεί αληθής.
Σε συναγερμό τέθηκαν αμέσως οι Ελληνικές δυνάμεις, ύστερα από το νέο μεθοριακό επεισόδιο. Οι Τούρκοι δοκιμάζουν τις ελληνικές αντοχές και δημιουργούν μεθοριακά επεισόδια. Χαρακτηριστικά είναι ένα ακόμη συμβάν που σας αποκαλύψαμε προχτές. Από το βράδυ της Παρασκευής έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν προβολείς με τους οποίους, φωτίζουν τα ελληνικά φυλάκια!
Είναι προφανές ότι η νέα τακτική των Τούρκων αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας δημιουργίας πολεμικού κλίματος στον Έβρο και ειδικά στις Καστανιές, όπου επιχειρούν να εφαρμόσουν για πρώτη φορά στην ηπειρωτική Ελλάδα, τη θεωρία των γκρίζων ζωνών.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν εύκολα αντιμετωπίσιμα από την ελληνική πλευρά, αν υπήρχε η στοιχειώδης σοβαρότητα σε πολιτικό-κομματικό επίπεδο.
Υπενθυμιζουμε οτι πέρυσι, είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό. Οι Τούρκοι τότε άνοιξαν πυρ και τον γάζωσαν.
Περίεργη υπόθεση, θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive