Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Δεν εχουμε παρει χαμπαρι το μεγεθος της προδοσιας για την χωρα μας !!


Οπως δεν εχουμε παρει χαμπαρι οτι ο εχθρος πισω απο την κουρτινα ειναι ο ιδιος και κατα εντολη του εμφανιζονται οι κομπαρσοι του με αλλα προσωπα ..!  Αυριο θα εχουμε τους Τουρκους σαν εχθρο με την μασκα του … μεσα στην χωρα εχουμε ολους τους μουσουλμανους σαν εχθρο με την μασκα του !! Σε μια παγκοσμια αποφαση οτι η Ελλαδα θα πρεπει να αλλοιωσει την πλυθησμιακη της ταυτοτητα …!  Ποια κυβερνηση ειναι ξεκαθαρα υπερ της παγκοσμιοποιησης ; …Αν ψαχνεις για τους ολοκληρωτικους προδοτες αυτο πρεπει να ρωτησεις …. !!  Φαινεται δεν εφταναν μονο οσοι ηταν κλεφτες και κηφηνες …χρειαζοντουσαν και τους κατα εξοχην προδοτες …και τους βρηκαν στο προσωπο του ροζoυλί Τσε κεβαρα τσεπης !!>…
  Φαινεται οτι ο αλλος ο μουλος το παχυδερμο οταν εταζε και εβγαζε λογους αντι της νεας ταξης πραγματων ειχε μαθει καλα το ποιημα του !!…  
Στην επομενη σκηνη του θεατρικου εργου παρωδια για την χωρα …σε παρακαλω ΜΑΛΑΚΑ συνανθρωπε μην μασησεις !!…Μην δεις οτι ντε και καλα οι ιδιοι κανουν κινησεις πατριωτικες και πεις να το παιδι ειναι καλο …σε παρακαλω μην συνεχισεις να εισαι τοσο μαλακας!

3 σχόλια:

  1. Οχι μαλακας αλα θα τους γαμησουμε την πουτανα τη μανα που τους εκανε δεν μασαμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλεις να συνεχίζεις να πιστεύεις, να ελπίζεις να ονειρεύεσαι, να ευχαριστείς και να ευχαριστιέσαι. Δές αυτό το βίντεο και διαδωσέτο .Εγώ ένιωσα μεγάλη υποχρέωση στήν ηρωίδα δασκάλα!

    Αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι (Χαρά Νικοπούλου)

    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2018/03/blog-post_20.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive