Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Οι άνθρωποι του Κούλη που θα τον κάνουν… πρωθυπουργό Δύο, μάλιστα, έχουν περάσει από το ΠΑΣΟΚ.

Οι άνθρωποι του Κυριάκου που θα τον κάνουν… πρωθυπουργό
Ο Θοδωρής Πελαγίδης ήταν σύμβουλος του Βαγγέλη Βενιζέλου και είναι ανώτερος εταίρος του Ινστιτούτου Brookings της Ουάσινγκτον και καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς....
  Από τον χώρο της Κεντρο­αριστεράς προέρχεται ο Πάνος Τσακλόγλου, ο οποίος ήταν μέλος του Συμβουλίου Εμπειρο­γνωμόνων το 2002-2004. Ο κ. Τσακλόγλου είναι καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Επίσης, κοντά στον αρχηγό της ΝΔ είναι ο Τάκης Αράπογλου, πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Όπως και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Θανάσης Σαββάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών του Cardiff Μιχάλης Αρ­γυρού, ο οικονομολόγος Σωτήρης Χήνος, ανώτερο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων, και από τον χώρο της αγοράς ο Ευθύμης Βιδάλης.  Αλλά και ο πολύτιμος διευθυντής της… ορχή­στρας στην επικοινωνία, με πολλές περγαμηνές, Θωμάς Βαρβιτσιώτης, της εταιρείας V+O Communication.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive