Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για το Πατρινό Καρναβάλι

❱❱ Δεν πρόλαβαν να ξεστολίσουν τα δέντρα και τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια από τους δρόμους της Πάτρας και ήδη χθες το πρωί έκανε την εμφάνισή του πάνω στο μουσικό άρμα του ο τελάλης που μετέφερε με τη γνωστή περιπαικτική του διάθεση την είδηση της έναρξης του φετινού Καρναβαλιού!...

Φέτος, το Πατρινό Καρναβάλι θα έχει ως θέμα του την ανεργία, ενώ η καρναβαλική περίοδος θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα και θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη παρέλαση στις 18 Φεβρουαρίου.
Στο δημαρχείο

Το ραντεβού με τους καρναβαλιστές για την έναρξη της εορταστικής περιόδου δόθηκε για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 20.30 το βράδυ, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου.

Νωρίτερα θα ξεκινήσει από το Ρωμαϊκό Ωδείο η πομπή των καρναβαλιστών και μελών του Δ.Σ. της κοινωφελούς επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας του δήμου και της γνωμοδοτικής επιτροπής που, με κατεύθυνση προς το δημαρχείο, θα βάλει σε καρναβαλικούς ρυθμούς το κέντρο της πόλης.

Στο δημαρχείο θα γίνει η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ενώ θα ξεκινήσει και το... λαχταριστό έθιμο του σοκολατοπόλεμου από τους συλλόγους Σοκολατορίχτες, Σοκολατομαχίες, Σοκολατοδρομίες, Σοκολατομανίες και Σοκολατοπαίχτες.Για τις 20.30 έχει προγραμματιστεί η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, που θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή. Στη συνέχεια, οι φοιτητές της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα χαιρετήσουν τον κόσμο με καρναβαλικά τραγούδια.

Την έναρξη του Καρναβαλιού θα κηρύξει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ρίψη πυροτεχνημάτων και συναυλία με το συγκρότημα Los Cubaneros. Το υπαίθριο πάρτι θα συνεχιστεί με τους djs να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην πρώτη νύχτα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive