Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ... ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΉ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ
Κύριοι Βουλευτές,
Κατωτέρω για όσους δεν τα γνωρίζουν.
Α. ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΤΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ...
(ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ).           ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Β. Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ!!!
Γ. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΙΑΜΕΠ
                        
Ευριπίδης Μπίλλης

Α. ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΤΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΉ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ). ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
·       Ηθελημένα ή όχι λύση αυτή οδηγεί στο να χάσουν τα σπίτια τους οι Έλληνες.
·       Γιατί ποιος δανειολήπτης στεγαστικού δανείου έχων δάνειο 100.000 ευρώ θα διαθέτει 30.000 ευρώ για να εξαγοράσει το σπίτι του;;
·       Και αν διέθετε 30.000 ευρώ θα ήταν το δάνειο του κόκκινο;; Προφανώς όχι.
·       Συνεπώς μόνη λύση είναι το κούρεμα των στεγαστικών και η αποπληρωμή τους σε κατάλληλο αριθμό δόσεων που θα προκύψει ανάλογα με τη δυνατότητα κάθε δανειολήπτη.

Συνεπέστατοι στο έργο της προστασίας της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων, οι  Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπόυλου  και πολλοί άλλοι.  Όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα της περάσει της κατοχής(όλων, "κυβέρνησης", "αντιπολίτευσης")

Β. Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ!!! 
·       Κάθε ένας διαθέτων στοιχειώδη λογική και λίγη πληροφόρηση γνωρίζει ότι η Ελλάδα εδώ και 9 χρόνια βρίσκεται κάτω από την μπότα του χειρότερου ανάλγητου ξένου κατοχικού φασισμού που γνώρισε ο κόσμος εν καιρώ ειρήνης.
·       Και όλα αυτά με την βοήθεια των εδώ κατοχικών υπηρετών του φασισμού αυτού που υποδούλωσε τον Ελληνισμό, τον ληστεύει και τον γενοκτονεί.
·       Και πώς αυτοί οι «δημοκράτες» υπηρέτες του ξένου  κατοχικού φασισμού προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την δήθεν δημοκρατικότητα του αυτοί οι κατοχικοί υπηρέτες;;
·       Νομίζουν ότι θα θεωρηθούν δημοκράτες αν αναφέρονται και συνεχώς με κάθε ευκαιρία, στη δικτατορία της 21ης Απριλίου της οποίας απεδείχθησαν απείρως χειρότεροι (το λέει και πολύ ορθά, και ο τέως «πάτρωνας» του κ. Τσίπρα, ο κ. Αλαβάνος).
·       Το δεν συμμετέχον ΚΚΕ εις τας κατοχικάς διαδικασίας της Βουλής, που δεν έχει δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί να ομιλεί για νεοταξική κατοχή, πως επιβεβαιώνει και αυτό τη "δημοκρατικότητα" του;.
·       Όχι με καταφορά εναντίον του υπαρκτού φασισμού της ΕΕ που υποδούλωσε τον Ελληνισμό.
·       Το "δημοκρατικό" ΚΚΕ “επιβεβαιώνει” τη δημοκρατικότητα του με συνεχή καταφορά εναντίον της Χρυσής Αυγής !!!
·       Έτσι εξιλεώνεται και αυτό για τη συμμετοχή του στη νεοταξική διαδικασία της βουλής υποδούλωσης του Ελληνισμού.


Γ. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΙΑΜΕΠ

From: Fanoulla Argyrou

«Τι συζήτησαν στην ΄Υδρα για την Κύπρο και το Σχέδιο Ανάν;
Ιωάννης Κασουλίδης, Μουσταφά Ακκιντζίλόρδος Χάνει, Ντένις ΜακΣέιν και ένθερμοι υπερασπιστές του Σχεδίου Ανάν
Η εφημερίδα της ομογένειας  ‘Ελευθερία’ (21.10.2004) προβάλει την αποκλειστική είδηση ότι Σεμινάριο για τα ελληνοτουρκικά και ειδικότερα το κυπριακό οργανώθηκε διακριτικά στην Ύδρα το περασμένο Σαββατοκύριακο με οργανωτές το ‘Ελληνικό ΄Ιδρυμα Αμυντικών Μελετών και Εξωτερικής Πολιτικής’ (ΕΛΙΑΜΕΠ) και το Αγγλικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Προσκεκλημένοι από την Κύπρο ήταν ο πρώην υπουργός εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και από τηντουρκοκυπριακή πλευρά ο Μουσταφά Ακκιντζί.

Από την Ελλάδα, γνωστοί αναλυτές και καθηγητές που πρωτοστάτησαν στην υπεράσπιση του σχεδίου Ανάν στα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως οι – Θεόδωρος Κουλουμπής (πολιτικός, δημοσιογράφος και αναλυτής), Λουκάς Τσούκαλης( του ‘Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαικών Μελετών’), Γιώργος Ηρακλείδης (Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου), Σία Αναγνωστοπούλου και άλλα μέλη του ‘Ελληνικού Ιδρύματος Αμυντικών Μελετών και εξωτερικής πολιτικής’ (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Από την αγγλική πλευρά συμμετείχε ο Άγγλος υφυπουργός εξωτερικών Ντένις ΜακΣέιν, ο γνωστόςλόρδος Χάνει, ο πραγματικός αρχιτέκτονας του σχεδίου Ανάν, Βρετανοί βουλευτές και άλλοι.

“...Σημαίνει κάτι ιδιαίτερο η οργάνωση του σεμιναρίου, τη στιγμή που αναμένεται η κρίσιμη απόφαση για τις ενταξιακές της Τουρκίας; Η Άγκυρα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φίλων της για την αποενοχοποίησή της με το σχέδιο Ανάν, βρίσκει μπροστά της το Κυπριακό. Η Κυπριακή Δημοκρατία χάρις στο ΟΧΙ του Κυπριακού λαού στο δημοψήφισμα, είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ενωμένης Ευρώπης, με δικαίωμα βέτο, όπως και οποιαδήποτε άλλη χώρα-μέλος. Δικαιολογημένη, λοιπόν, η ανησυχία ορισμένων, γιατί η Κύπρο είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να θέσει όρους και προϋποθέσεις στο ‘Ναι’ για την τουρκική ενταξιακή πορεία... Σε κάθε περίπτωση, γιατί τόση σιωπή και μυστικοπάθεια από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης για το σεμινάριο της ΄Υδρας με τον κύριο Χάνει; ”, διερωτάται η εφημερίδα.

Εν τω μεταξύ Βρετανός βουλευτής ο οποίος παρευρέθηκε στο Σεμινάριο της ΄Υδρας επιβεβαίωσε στην γράφουσα ότι συζητήθηκαν -πέραν των ελληνοτουρκικών- συγκεκριμένα και το Κυπριακό, και πιο συγκεκριμένα το πως προχωράμε μετά το δημοψήφισμα από εδώ και μπρος στο Κυπριακό’, και ότι  έλαβαν μέρος περίπου 40 άτομα. Είναι σίγουρο ότι συν άλλοις (και του βέτο) στο Σεμινάριο συζητήθηκε ευρύτατα το ελεύθερο εμπόριο μεταξύ Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και κατεχομένων...
Το Σεμινάριο διοργανώθηκε από κοινού μεταξύ της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα  (εκ μέρους του Φόρειν ΄Οφιςκαι του ΕΛΙΑΜΕΠ.  Μια συνεργασία είπε, που έχει καθιερωθεί εδώ και λίγο καιρό και έχουν προηγηθεί και άλλα 4 τέτοια σεμινάρια.
΄Ισως τώρα να εξηγούνται καλύτερα και οι πρόσφατες συστάσεις του ευρωβουλευτή Ιωάννη Κασουλίδη εναντίον της εξασκήσεως του δικαιώματος βέτο από μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας εναντίον της τουρκικής ένταξης!

Σημείωση: Ο Dan Smith επικεφαλής της ανανικής ομάδας του ΠΡΙΟ (΄Οσλο) και καθοδηγητής των επίλεκτων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων που αποτελούν το πυρήνα της υποστήριξης του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα ‘visiting Fellows Programme’ του  ΕΛIΑΜΕΠ το οποίο διαρκεί μεταξύ έξι εβδομάδων και έξι μηνών.

Το ΕΛIΑΜΕΠ χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων αδιευκρίνιστων πόρων από την Ευρωπαική ΄Ενωση, το ΝΑΤΟ, το Ινστιτούτο της Ε.E για μελέτες Ασφάλειας, το Ελληνικό ΥΠΕΞ, το Υπ. Αιγαίου και το ΥπΠολιτισμού της Ελλάδαςτο Frederick Ebert Foundation, Bartesmann Foundation, Soros Foundation, The Volkwagen Foundation, the Carnegie Endowment for International Peace, the Rockefeller Foundation, the International Center for Black Sea Studies…


Φανούλα Αργυρού (Ερευνήτρια/συγγραφέας) Λονδίνο. 22.10.2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive