Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΟΟΟΟ !! Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ .. ΠΡΟΒΑΤΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ .. ΠΡΟΒΑΤΑΟ Κωστίκας ο Δραμινός απο το Μποσανός (Καλαμώνας) βλέπει στο απέραντο λιβάδι χιλιάδες πρόβατα κι ενα τσοπάνο να τα φυλάει.  Πονηρός ο Κωστίκας σκέφτεται: "Σιγά μη ξέρει ο αγράμματος πόσα πρόβατα έχει". Πάει λοιπόν κοντά του και τον ρωτάει: "Αμα σου πω πόσα πρόβατα έχεις θα μου χαρίσεις ένα;" Βάζει τα γέλια ο τσοπάνος και του λέει: "Σιγά μην τα βρείς, εκτός αν τα μετρήσεις ενα ενα που θα θέλεις μέρες" "ΟΧΙ" του λέει ο έξυπνος Κωστίκας, "Θα τα μετρήσω με ΜΙΑ ματιά, ισχύει το στοίχημα;"...
"Βεβαίως του λέει ο τσοπάνος". Ρίχνει μια ματιά γύρω γύρω ο Κωστίκας και του λέει: "Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 5983 πρόβατα!!" Εντάξει κέρδισες λέει ο τσοπάνος, "πάρε ενα και στο καλό να πας". Διαλέγει ενα το πιο βαρύ το παίρνει αγκαλιά και φεύγει. Φεύγοντας ακούει τον τσοπάνο να του λέει: "Αν σου πω την καταγωγή σου θα μου το δώσεις πίσω;" "Σιγά ρε αγράμματε, βρέστο και πάρτο πίσω". "Είσαι ΠΟΝΤΙΟΣ" του λέει ο τσοπάνος. ΚΟΚΚΑΛΟ ο Κωστίκας τον ρωτάει". "Καλά έ; ΠΩΣ το βρήκες;" Σκάει στα γέλια ο τσοπάνος και απαντάει: "Απλά, αντί για πρόβατο πήρες το .... τσοπανόσκυλο !!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive