Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Δάκρυσαν και οι πέτρες στην κηδεία της 30χρονης μάνας που πέθανε ενώ είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο (ΦΩΤΟ)

690_b2e72063-86ae-4618-a7b0-f9339aac6573
Θρήνος και σπαραγμός στο τελευταίο αντίο της 33χρονης Μαρίας, της μητέρας που το πρωί της Δευτέρας άφησε τα παιδιά της στο σχολείο και λίγα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε αφήνοντας μετά στο νοσοκομείο την τελευταία της πνοή....

Η τελευταία πράξη του δράματος, σύμφωνα με το ekriti.gr παίχτηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα και σύζυγο η οποία αφήνει πίσω της δύο μικρά παιδιά…
Η άτυχη γυναίκα αφού άφησε τα παιδιά της στο σχολείο παραπονέθηκε σε άλλους γονείς πως δεν αισθάνεται καλά και λίγα λετά αργότερα κατέρρευσε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ  για λιποθυμικό επεισόδιο στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.
Ασθενοφόρο παρέλαβε τη γυναίκα και ο γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι έχει υποστεί ανακοπή. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς το νοσοκομείο, γίνονταν προσπάθειες για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μαρία - 33χρονη - μητέρα - κηδεία - Ηράκλειο - Κρήτη

Μαρία - 33χρονη - μητέρα - κηδεία - Ηράκλειο - Κρήτη
Μαρία - 33χρονη - μητέρα - κηδεία - Ηράκλειο - Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive