Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Σύλληψη τρομοκρατών του ISIS που θα χτυπούσαν σε λίγες ώρες στην Μόσχα

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλληψη τρομοκρατών που θα χτυπούσαν σε λίγες ώρες στην ΜόσχαΟι ρωσικές ειδικές δυνάμεις της FSB, σε συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν δυο άντρες από την Κεντρική Ασία, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν αύριο, Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, σε τρομοκρατικά χτυπήματα στο κέντρο και στην περιφέρεια της Μόσχας.  Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Ρωσία, Αχιλλέας Πατσούκας, ο ένας από τους δυο τρομοκράτες είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα έναν σύνδεσμο του ISIS στη Ρωσία, όπου έδινε όρκο υποταγής στους τρομοκράτες τζιχαντιστές....
 Στο τηλέφωνο του υπόπτου βρέθηκαν στοιχεία για επαφές του με μέλη του ISIS, καθώς και οδηγίες για την εκτέλεση τρομοκρατικών πράξεων.  Σύμφωνα με την FSB, ο ένας από τους τρομοκράτες σκόπευε αύριο, πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς στην Ρωσία να γίνει βομβιστής αυτοκτονίας – προφανώς παρασύροντας στον θάνατο μικρά παιδιά και τους συνοδούς τους – ενώ ο δεύτερος είχε σχέδιο να μαχαιρώσει ανυποψίαστους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive