Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

«Αντάρτης» παπάς στα Χανιά επειδή αστυνομικοί τού πήραν την καραμπίνα

Ο ιερέας αρματώθηκε και με τα φυσεκλίκια περασμένα πάνω του κήρυξε ανένδοτο αγώνα κατά της Ιεραρχίας, γιατί του κατάσχεσαν την... καραμπίνα του! Ο παπα-Δημήτριος, εφημέριος της ενορίας του Αγίου Γεώργιου Κατσιφαριανών στα Χανιά...
αγαπητός στο ποίμνιο και γνωστός για την κοινωνική προσφορά του, έγινε έξω φρενών όταν προ ημερών αστυνομικοί τού κατάσχεσαν την καραμπίνα... βάσει εγκυκλίου που έχουν εκδώσει οι Ιερές Σύνοδοι Ελλάδος και Κρήτης με την οποία απαγορεύουν την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία σε ιερείς, γιατί δεν συνάδει με το σχήμα τους η ενασχόληση με το κυνήγι. Ο παπα-Δημήτρης εξερράγη και απάντησε οργισμένα με ένα κείμενο, εκτοξεύοντας πυρά κατά της Ιεραρχίας. «Σήμερα 28/8/17 οι Δυνάμεις Καταστολής, με εντολή των Νεοταξιτών επισκόπων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, μου κατέσχεσαν την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχα νόμιμα, χωρίς λόγο, και χωρίς να έχω παραβεί την νομοθεσία περί όπλων και έκρηκτικών» ξεκινά το κείμενό του ο κληρικός.
Αμέσως παρακάτω συνεχίζει: «Δεν συνάδει λοιπόν η ιδιότητα του κληρικού με την οπλοκατοχή, την οπλοχρησία και το κυνήγι. Μήπως συνάδει η ιδιότητα του ορθοδόξου κληρικού με την Παγκοσμιοποίηση - με τον Οικουμενισμό - με την Σιμωνία - ή μήπως με την ομοφυλοφιλία;;;;».
Και το κείμενο καταλήγει με τη μαντινάδα του:
«Οτι κακό κι’ αν μού συμβεί
δε σκύβω το κεφάλι
είναι περήφανη γενιά
αυτή πού μ’ έχει βγάλει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive