Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΠΟΥΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΒΙΝΑΚΙ !! ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΣΟΒΙΤΙΣΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Malvina live Η Μαλβίνα τα χώνει στο Σημίτη για τα Ιμια !
Οι 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ΣΥΣΩΜΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣστις πουστροπαρελάσεις, οπαδοί ΚΑΘΕ ανωμαλίας κατήγγειλαν στο ΕΣΡ την εκπομπή “Ελληνοφρένεια”, κατηγορώντας την για “σεξιστικά σχόλια”, τι ακριβώς επιδιώκουν; Στέλνουν στο απόσπασμα μια εκπομπή επειδή κάνει σκληρή μεν, αλλά σάτιρα κατά της κυβέρνησης;...
Μήπως, θέλουν να αναθεωρήσουμε εντελώς την έννοια της “αριστεράς” που μέχρι τώρα γνωρίζουμε; Στο βωμό μιας δήθεν ισότητας των φύλλων; Το θέμα ειδικά στην Ελλάδα έχει συζητηθεί από την εποχή του ...Αριστοφάνη! Και το πιο απίστευτο ξέρετε ποιο είναι; Ότι, έχει πάρει διαστάσεις το θέμα με τα σεξιστικά σχόλια, λένε στην επιστολή τους! Για φαντάσου φίλε μου, να υπήρχε μια Μαλβίνα, αυτή την εποχή και να τους περιλάμβανε. Τετράκις ισόβια θα της ρίχνανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive