Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Δεν παίρνει πίσω ο Φιλιππάκης τις απειλές κατά Στουρνάρα
Ο δικηγόρος του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη, Γιάγκος Λαμπίρης χαρακτηρίζει την επίμαχη ανάρτηση του δημοσιογράφου ως καφενειακού τύπου συζητήσεις στο facebook και θέτει ένα αιχμηρό ερώτημα στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του o κ. Λαμπίρης δήλωσε τα εξής...
«Ντροπή, ντροπή για το πολύ ντόρο. Facebook σημαίνει καφενείο. Για τις δηλώσεις του κ. Φιλιππάκη στα καφενεία του facebook εξανίσταται  οι «πάντες». Μεταξύ των οποίων και ο εκλεκτός και αξιαγάπητος κ. Στουρνάρας. Καμιά άλλη δουλεία έχει να κάνει ο κ. Στουρνάρας, πλην της ενασχόλησής του με το facebook; Εγώ, ο απλός δικηγόρος δεν ασχολούμαι με οποιοδήποτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης,  facebook,  twitter,κ.λπ., διότι δεν προλαβαίνω να επιβιώσω. Αγαπητέ κύριε διοικητά της Τράπεζας της Ελλάδος, πώς προλαβαίνετε να ασχολείστε με καφενειακού τύπου συζητήσεις, facebook, κ.λπ., όταν οι Έλληνες ψυχορραγούν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive