Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΠΕΡΙ κ. ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΛΗ. "Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι, τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. Σωκράτης". Του Ευριπίδη Μπίλλη


ΤΖΗΜΕΡΟΣ
"Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι, τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα.
Σωκράτης". 
 Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία...




ΠΕΡΙ ΤΟΥ “ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ”, “ΞΥΠΝIΟΥ” ΚΤΛ, κ. ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ   Δείτε κατωτέρω τον κ. Τζήμερο προσεκτικά και βγάλτε συμπεράσματα. Είτε όταν «γυαλίζει» το μάτι του είτε όχι, δεν κρύβεται η  «εξυπνάδα» του  νεοταξικού κατοχικού θιασώτη. Που θέλει και αυτός  να μετάσχει,  ομού με τον κ. Κούλη (της Siemens, ρωτήστε τον κ. Κύρτσο και συνεπώς και της Μέρκελ), και με όλους τους νυν κυβερνόντες ή μη κατοχικούς, στην «δημοκρατική» νεοταξική μας «σωτηρία" ΤΖΗΜΕΡΟΣ Ο χαρακτηριζόμενος από την  ανωτέρω έκφραση του και από την όψη του, προφανώς νομίζει ότι είναι έξυπνος ή ξύπνιος. Και “στολίζει” το Ελληνικό περιβάλλον με τους  νεοταξικούς του επιδεικτικούς,  για να τον καμαρώνει ο κ. Κούλης, “παλληκαρισμούς” του και  τις  “έξυπνες” εκφράσεις του. Χθες ως  “σκληρό αντράκι”, που δεν ανέχεται ούτε και την κατοχική μας “δημοκρατία” είχεν την  “δημοκρατική παλληκαριά”  να χειροδικήσει ρίχνοντας μπουνιές στην συμπαθητικά  ήρεμη και ήπια κ. Μπαλού. Επικαλούμενος για την “δημοκρατική”  του πράξη διμάφορα «έξυπνα». Και βρίζοντας ακόμα και τον Καθηγητή Ρωμανιά: «Από που ως που ρωτάει ο Ρωμανιάς» (χωρίς τη λέξη κύριος), ανέκραξε ο νεοταξικός «δημοκράτης». Που θεώρησε τον εαυτόν του «αρμόδιο» να σκίσει προκλητικά αφίσα του ΚΚΕ “παλληκαρήσια”  και επιδεικτικά,  για να τον δει ο κ. Κυριάκος.
Και  γιατί όλα τα άλλα δολοφονικά για τον Ελληνισμό του φαίνονται τέλεια και του λείπει μόνον νη ανάγκη να μην αναρτώνται αφίσες σε χώρο περιφερειακού συμβουλίου που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μαΐου. (Γροθιές έριξε ο Θάνος Τζήμερος στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.,  http://www.documentonews.gr/ article/o-tzhmeros- gronthokophse-symboylo-toy- kke-video-ti-leei-o-idios
Στη συνέχεια με νέο του tweet, ο Γιώργος Καραμέρος ενημερώνει πως το περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού. "Επικίνδυνος", συμπληρώνει …)   Θυμηθείτε επίσης την μεγάλη “έξυπνη και αντρίκια εξυπνάδα”,  που είχε πει πριν λίγο καιρό  ο κ. Τζήμερος,  για την τότε πρόεδρο της βουλής κ. Κωνσταντοπούλου: «Τέτοια ομορφιά να χαραμίζεται έτσι, ο μον ντιέ κτλ (μετά από ανάρτηση του άλλου «δημοκράτη» και «έξυπνου» που έκανε τις καθαρίστριες «εργολάβους» και  του  έχοντα τα ίδια μυαλά, μέγα «ηγέτη» κ. Κούλη, Thanos Tzimeros shared Kyriakos Mitsotaki’s photo).
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive