Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

«Γιατί να σώνουμε την πατρίδα μόνο εμείς οι συνταξιούχοι;». Κραυγή αγανάκτησης από τους συνταξιούχους - «Είναι σκυλιά της ολιγαρχίας», δηλώνουν. ΒΙΝΤΕΟ

«Γιατί να σώνουμε την πατρίδα μόνο εμείς οι συνταξιούχοι;»
Αγανακτισμένοι με τις νέες περικοπές στις συντάξεις που θα εφαρμοστούν από το 2019, αλλά θα ψηφιστούν τις επόμενες μέρες, εμφανίζονται οι συνταξιούχοι. «Σώνουμε εμείς την πατρίδα...
δεν θέλουμε να τους σώσουμε εμείς τελικά, γιατί να τη σώνουμε μόνο εμείς οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι άνεργοι;» αναρωτήθηκε ένας συνταξιούχος που βρέθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
«Εγώ απορώ με το θράσος τους. Πώς κοιμούνται το βράδυ και μετά πάνε και ψηφίζουν;» ανέφερε.
«Βγαίνουν στην τηλεόραση και μας συμπονούν, δε θέλουμε να μας συμπονούν», τόνισε. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σοφός, αντιπρόεδρος ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ υπογράμμισε: «Είναι η 14η φορά που ετοιμάζουν το κόψιμο των συντάξεων. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία 8 χρόνια τώρα που το μόνο που έχουν βρει οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα η τελευταία, είναι να σφίγγει τη ζωή των συνταξιούχων».
Ο ίδιος τόνισε: «Σκυλιά της ολιγαρχίας είναι και αυτή η κυβέρνηση. Ξεφτιλίζουν τον λαό σε κάθε τους βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive