Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο Κασιδιάρης σας "μάρανε" ε; ΝΕΑ παράσταση Πολάκη - Άδωνι στη Βουλή. Τίτλος: "Τα ανθρωπάκια, οι κότες κι ο ... Γονίδης"

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργιάδης σε Πολάκη
- Η βεντέτα των δυο καλά κρατεί και σήμερα ξέφυγαν πάλι στη Βουλή - Γεωργιάδης σε Πολάκη: Είσαι ανθρωπάκι που ψηφίζεις και με τα δυο χεράκια - Το βράδυ της κατάθεσης του μνημονίου γλένταγες με τον Γονίδη - Πολάκης: Ανθρωπάκι ελεεινής μορφής είσαι εσύ!...
Αλλο ένα επεισόδιο με χαρακτηρισμούς και άγριες κόντρες καταγράφηκε στο "παλμαρέ" των κυρίων Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανθρωπάκια που ετοιμάζονται να ψηφίσουν «με τα δύο χεράκια», ενώ χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη «πολλά βαρύ και κότα». Φυσικά ο Παύλος Πολάκης απάντησε ανταποδίδοντας τους χαρακτηρισμούς και θυμήθηκε πάλι το ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία: Πολλά βαρύς και κότα» είπε ο κ. Γεωργιάδης προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας υπενθυμίζοντας παλαιότερη ανάρτηση στην οποία ο κ. Πολάκης έγραφε: «Το ΟΧΙ θέλει Έλληνες, το ΝΑΙ θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες».
Είπε μάλιστα ότι το βράδυ του Σαββάτου 13/05/2017 της κατάθεσης του μνημονίου στην Βουλή οι κύριοι Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος γιόρταζαν τα γενέθλιά τους με τον γνωστό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.
«Η κυρία Τελιγιορίδου μας είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ένδεια. Αλήθεια; Για ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο με τις 700.000 ευρώ στην Black Rock και τον κ. Σταθάκη με τα 30 ακίνητα και τα 2.000.000 ευρώ», είπε και πρόσθεσε: «είστε ανθρωπάκια. Ψηφίζετε ΝΑΙ σε ΟΛΑ για την καρέκλα».
Εκείνη την ώρα στην κυριολεξία άρχισε να τραβάει τα μαλλιά του ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης ο οποίος αναρωτήθηκε φωναχτά: «Σε εμένα τυχαίνει κάθε φορά;».
Ολα ξεκίνησαν ότι ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Θυμάμαι την μαχητικότητα του κ. Συρμαλένιου για να μην μειωθούν οι χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά. Τελικά τα ψηφίζει όλα. Ακουσα και την κυρία Τελιγιορίδου να λέει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ένδεια. Αλήθεια; Για ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο με τα 700.000 ευρώ στην BlackRock, τον κ. Σταθάκη με τα 2.000.000 ευρώ και τον κ. Παπαδημητρίου. Πως αισθάνεστε υπουργέ Τσακαλώτε όταν πριν λίγα χρόνια ήσασταν σε ένα τραπεζάκι στην πλατεία Συντάγματος με ένα πανό «δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε». Σήμερα εισηγείστε αυτά τα φριχτά μέτρα για να πάρετε παραμετρικές διαφορές για να καταστήσουν βιώσιμο το χρέος. Ποιο χρέος; Αφού μας λέγατε δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε. Λέγατε ψέματα. Ζητήσατε συγγνώμη; Όχι αντιθέτως μας λέγατε ότι αν κατέβει το αφορλόγητο κάτω από 9.100 θα παραιτηθείτε από υπουργός και θα καταψηφίσετε το νομοσχέδιο. Ειλικρινά σας ρωτώ. Αισθάνεστε ότι διατηρείτε την αξιοπρέπειά σας; Αισθάνεστε ότι έχετε χάσει παντελώς την αξιοπρέπειά σας στην κοινωνία; Τη δήλωσή σας περι παραιτήσεων την έχουν ακούσει οι δανειστές. Ξέρετε τι λένε; «Αυτός ο Τσακαλώτος ότι και να πει δεν έχει σημασία. Αγαπάει τόσο την καρέκλα του που στο τέλος θα τα υπογράψει όλα» αυτά λένε. Στο you tube υπάρχει βίντεο με τον κ. Βέττα και με εμένα. Τότε ο Βέττας έλεγε δεν ψηφίζω μείωση αφορολόγητου και συντάξεων Του είχα πει «μην εκτίθεσαι παιδί μου. Θα τα ψηφίσεις όλα»».
Όταν διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάρκας του είπε: «Φωνάζει ο κ. Μπάρκας. Πώς γίνεται κ. Μπάρκα να μην ορκίζεσαι στον χριστιανικό όρκο γιατί είστε άθεοι και να πηγαίνετε σε λιτανεία στην περιφέρειά σας με γραβάτα; Δεν γίνονται και τα δύο».
Κλείνοντας κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να απαντήσει εάν «την βραδιά που καταθέσατε το μνημόνιο στην Βουλή και εσείς γιορτάζατε τα γενέθλιά σας με τον κ. Καμμένο στην βίλα του είχατε για παρέα τον Σταμάτη Γονίδη». «Πανηγυρίζατε γιατί κόβετε τις συντάξεις. Ντροπή σας. Φαρισαίοι Υποκριτές» έκλεισε την ομιλία του.
Πολάκης: Είσαι ανθρωπάκι ελεεινής μορφής


«Ανθρωπάκι είναι αυτός ο οποίος του δίνει διαταγή ο αρχηγός του κόμματός του και μαζί με τον διπλανό του κάνει ερωτήσεις για να πάρουμε πιο γρήγορα τα υποβρύχια και ανταμείβεται με θέση στην κυβέρνηση. Ανθρωπάκι ελεεινής μορφής είναι αυτός που δίνει σε συνέταιρο του διαφήμιση», είπε ο Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε: «Δεν συγκρινόμαστε. Ανθρωπάκι είναι αυτός που βλέπει ότι του καταστρέφεται το αφήγημα αριστερής παρένθεσης και προσπαθεί να λασπώσει, σπιλώσει για να περάσει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Εμείς και αύριο πρωί να φύγουμε έχουμε τρόπο να ζήσουμε.Το κατάλαβες κ. Αντιπρόεδρε μιας ιστορικής παράταξης που εκπροσωπείται σήμερα από θαυμαστές του Παττακού».

1 σχόλιο:

  1. Δὲν μᾶς ἐμάρανε ὁ Κασσιδιάρης.
    Ἁπλῶς ἀρκετοὶ ἀνόητοι ἐπίστευσαν ὅτι εἶναι διαφορετικὸς ἀπὸ τοὺς ἄλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive