Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ποινική δικογραφία για τον Μ. Βορίδη στη Βουλή


Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκη ΒορίδηΠοινική δικογραφία για τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη μεταβίβασε χθες στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, όπως ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του...
«105,5 στο Κόκκινο», αφορά δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για παραπεμπτικά με υπερκοστολογημένες εξετάσεις τα οποία συνταγογραφούσε ο πρώην αναπληρωτης υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Μάριος Σαλμάς για συγκεκριμένο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ζημιώνοντας έτσι το Δημόσιο με το ποσό των 825.000 ευρώ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκη Βορίδη
Υπενθυμίζεται ότι  τα δημοσιεύματα της εφημερίδας αφορούν την περίοδο του Οκτωβρίου 2016, ενώ ο πρώην υφυπουργός Υγείας και νυν βουλευτής της ΝΔ Μ. Σαλμάς είχε αποστείλει εξώδικο διαμαρτυρία στην εφημερίδα εξ αιτίας των δημοσιευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive