Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η... ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ «ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ» Συνέβη στο Ηράκλειο: Ο «κυρ Μέντιος» στο ATM

Ενα αλλόκοτο θέαμα, που, αν μη τι άλλο, τους έκανε να χαμογελάσουν, αντίκρισαν όσοι περνούσαν χθες το πρωί από το κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη!..

Ενα χαριτωμένο γαϊδουράκι στεκόταν ήρεμο μπροστά σε ένα ΑΤΜ και περίμενε με την παροιμιώδη υπομονή του το αφεντικό του, που προφανώς το είχε «παρκάρει» εκεί ώσπου να τελειώσει κάποια δουλειά που είχε στην περιοχή!
Πολλοί σταμάτησαν απορημένοι, για να δουν από κοντά το ασυνήθιστο για πόλη θέαμα του «κυρ Μέντιου», ο οποίος ήταν πλήρως «εξοπλισμένος», καθώς φορούσε τη σέλα του σε χρώμα καφέ και κόκκινο, ενώ έφερε ακόμη γκρίζα χαλινάρια και άσπρα γκέμια.
Το καφετί γαϊδουράκι απαθανατίστηκε από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι, αφού το χάιδευαν, το τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς το ζώο με τα τεράστια μάτια ήταν μικροκαμωμένο, μαρτυρώντας το νεαρό της ηλικίας του, και ζητούσαν από τους γονείς τους να το πλησιάσουν για να το χαϊδέψουν.
Το... υπόλοιπο
Κάποιοι σχολίασαν χαριτολογώντας ότι το ζωντανό σταμάτησε για να κάνει... ανάληψη από το ΑΤΜ και το προβληματισμένο ύφος του μαρτυρούσε το... υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού του! Τελικά, κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το πήρε για να συνεχίσουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.
Εύα Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive