Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο ηγέτης της Συρίας Άσαντ τίμησε για μια ακόμα φορά την Ορθοδοξία – Έφτιαξε μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Άγιου Παΐσιου στην Δαμασκό (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ναος
Την στιγμή που στην πατρίδας μας έχουν εισβάλει δεκάδες χιλιάδες «πρόσφυγες» από την Συρία (στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές και πολέμιοι της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ) η ορθόδοξη κοινότητα παρά τις διώξεις που υφίσταται από τους τζιχαντιστές και τους «μετριοπαθείς» παραμένει ακλόνητη και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Συρίας πραγματοποίησε εγκαίνια νέου ιερού ναού για τον Άγιο Παΐσιο....

Στην ελεύθερη Δαμασκό έγιναν τα εγκαίνια του ναού του Αγίου Γέροντος Παΐσιου. Ο μεγαλοπρεπής ναός που του αφιερώθηκε στη Δαμασκό στην πρωτεύουσα της αντίστασης κατά της νέας τάξης δεν έχει όμοιό του, ούτε στην Ελλάδα για την οποία ακόμη αποτελεί σημείο αμφιλεγόμενο. Ο ναός ανεγέρθηκε στην περιοχή της Jaramana της ελεύθερης Δασμακού.
Παρόντες κατά τα εγκαίνια πλήθος κόσμου, o πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης ο 10ος και σύσσωμη σχεδόν η ιεραρχία των ελληνορθόδοξων μητροπόλεων της ιστορικής Συρίας, τοποτηρητές άλλων εκκλησιών, πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι.
Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος από τα Φάρασα της Καππαδοκίας με απήχηση και αποδοχή τεράστια από τη Ρωσία τα Βαλκάνια ως και τη Μέση Ανατολή, Συρία, Λίβανο τιμάται επί προεδρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ μ΄ έναν ναό αντάξιο του έργου του, της φήμης του και της απήχησής του.
Με πληροφορίες από το dimpenews.com 
Περισσότερες εικόνες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive