Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Σόρος και πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων. Αν κάτι δεν αλλάξει, και από της πλευράς αυτής, προφανώς Ελλάς τέλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σόρος και πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων·       Διαδίδεται και λέγεται ότι ο διαβόητος Σόρος,, σκοπεύει να εξαγοράσει τα περισσότερα  πλειστηριαζόμενα σπίτια Ελλήνων, για να στεγάσει τους υπάρχοντες και τους μελλοντικούς   «πρόσφυγές» του και πρόσφυγές τους (των ημετέρων ΤσιπροΚαμμένοΚουληδοΦωφοΠοταμοΛεβέντηδων)...

·       Υπολογίζεται σχετικά ότι συνήθως ένα Ελληνικό σπίτι αξίας προ κρίσης  100.000  οι υπηρεσίες του Σόρος θα το αγοράσουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό με περίπου  20.000.
·       Δεν γνωρίζω, αν λόγω οικονομικών δυσχερών, θα συνδράμει την προσπάθεια «εθνικού» σκοπού» και ο Χαλίφης Ερτογάν. Πιστεύω όμως ότι θα υπάρχουν  άλλοι πρόθυμοι χορηγοί, ως το Κατάρ, η Σαουδαραβία κτλ.
·       Αν υποθέσουμε,  με μέσο όρο κάθε Ελληνικής οικογένειας τα 3 άτομα, τότε τα σπίτια 3.000.000 Ελλήνων, ανέρχονται σε 1.000.000 .
·       Και με  μέση αξία πλειστηριασμών ίση με 20.000 τότε ο Σόρος με δαπάνη €20 δις θΑ ξεσπιτώσει 3.000.000 Έλληνες και θα μπορεί να σπιτώσει (με μέσο όρο σε κάθε σπίτι 5 «πρόσφυγες) περίπου 5.000.000»πρόσφυγες.
·       Υπό τις επευφημίες των ανωτέρω ΤσιπροΚαμμένοΚουληδοΦωφοΠοταμοΛεβέντηδων για την επιτυχία του «εθνικού» σκοπού τους.

Αν κάτι δεν αλλάξει, και από της πλευράς αυτής, προφανώς Ελλάς τέλος.

1 σχόλιο:

  1. σε πρόσφυγες όχι στα funds,αν σου στείλουν κατασχετήριο,και βγείς απο το σπίτι,έχασες το παιχνίδι!!!τα λέγαμε,αλλά ποιός άκουγε;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive