Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δίωξη από το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και τον εκπρόσωπο του Athens Pride κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ. Του Ευριπίδη Μπίλλη

·       Πριν αρχίσουν μαθήματα στα παιδιά, ως λέγεται των 12 και 13 χρονών για τις "ιδιαιτερότητες".
·       Πιθανόν με παραδείγματα και εικόνες.
·       Και πιθανόν ομιλίες του γνωστού προέδρου Βαλιανάτου και άλλων (σε λίγα χρόνια ίσως έχουμε και «ασκήσεις»)
·       Και πριν την  κατάργηση , της "Αντιγόνης" υπό τις επευφημίες του Συριζικού "αριστερού" μνημονιακού ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι (!!!!!!),
·       Αναζητείται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ....
για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.
·       Την μήνυση φέρεται να υπέβαλαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι (συνημμένα), αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride,
·       Μετά τη μετάδοση της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», της Κατερίνας Καινούριου, το πρωί της Παρασκευής έχοντας καλεσμένο τον Μητροπολίτη Πειραιά.
·       Όταν αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους ξεκίνησε η ένταση και ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι της συζήτησης.
·       «Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία, είπε.  Μια σεξουαλική τραγωδία.  Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης.

Ακούστε το βίντεο της εκπομπής, https://www.youtube.com/watch?v=Nrorp1YBzcE
·       Και θυμηθείτε ότι ο Τραμπ κατηγορήθηκε προεκλογικά για τις σχέσεις του με γυναίκες,  ενώ και με τη βοήθεια και του νόμου,  δεν κατηγορήθηκε η Χίλαρυ, το αντίθετο θα έλεγα μάλλον «θεωρήθηκαν» προσόν, για τις  διαδιδόμενες ευρέως σχέσεις της.  
·       Κατανοητά  τα κάποτε «εν οίκω μη εν δήμω». Αλλά η προσπάθεια επιβολής τους στην κοινωνία, απαράδεκτη.
·       Όπως και επιεικώς απαράδεκτη και η προσπάθεια δίωξης και φίμωσης του Μητροπολίτου Πειραιά (και προφανώς και τρομοκράτησης και  φίμωσης παντός)  γιατί είπε τη γνώμη της Εκκλησίας για αυτό το κάποτε λεπτό και σήμερα διαφημιζόμενο θέμα.

Ευριπίδης Μπίλλης
Υ. Γ. για τον κ. Καμμένο. «Συμβουλεύτηκα» δικηγόρο πριν γράψω το ανωτέρω φοβούμενο το γνωστό από πολύ  πολύ παλιά,  «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι». Που με την ευκαιρία θα πρέπει να ερευνηθούν οι χρηματοδοτήσεις  του κτλ, εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive