Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, "ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. Χωρίς αποδείξεις η απόφαση για τα 600 δισ. ευρώ του άφραγκου δις, τρις, κ.λ.π. εκατομμυριούχου

Αποτέλεσμα εικόνας για εκατομμυριούχος σωρρας
Αντιφάσεις, λογικά κενά και ανυπαρξία στοιχείων εντοπίζει στην έκθεσή της η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευσταθία Σπυροπούλου, η οποία άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία ο Αρτέμης Σώρρας...
και ο συνεργάτης του Εμμανουήλ Λαμπράκης είχαν αθωωθεί από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων και «αναγνωρίστηκαν» έμμεσα ως διαχειριστές 600 δισ. €.
Τα επιχειρήματα της κ. Σπυροπούλου αποδομούν το σκεπτικό της απόφασης που είχε εκδοθεί το 2013 και σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Η έκθεση, αναφέρει ότι «το Μονομελές Πλημμελειοδικείο δεν διέλαβε την επιβαλλόμενη ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, αφού δεν εκτίθενται με σαφήνεια, πληρότητα και χωρίς αντιφάσεις ή λογικά κενά τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία και στηρίζουν την ανυπαρξία των απαιτούμενων στοιχείων για τη συγκρότηση της ποινικής υπόστασης του διωκόμενου εγκλήματος, ούτε προκύπτει κατά τρόπο αναμφίβολο ότι το δικαστήριο έλαβε υπόψη του για το σχηματισμό της δικανικής του πεποιθήσεως όλα τα αποδεικτικά μέσα, και όχι μόνο μερικά εξ αυτών κατ’ επιλογή».
Καταπέλτης είναι η συνέχεια της έκθεσης που κάνει λόγο για ανυπαρξία αποδεικτικών στοιχείων: «Δεν παρατίθενται τα αποδεικτικά μέσα από τα οποία το Πλημμελειοδικείο συνήγαγε τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία δέχθηκε. Δεν διέλαβε ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία ως προς την ύπαρξη του υπέρογκου ποσού των 600 δισ. δολαρίων, ενώ δεν εξειδικεύει και δεν προσδιορίζει δυνάμει ποίου αμετάκλητου πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής ο Αρτέμης Σώρρας του αμύθητου ποσού, αναφέροντας αορίστως και με ελλιπή αιτιολογία, κατά λέξη, ότι “δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής του εν λόγω χρηματικού ποσού”.
Δεν προσδιορίζει τα ακριβή στοιχεία των έξι διεθνών γραμματίων αμερικανικού ταμείου, τα οποία, κατά τις παραδοχές της αποφάσεως: “έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της ελληνικής Δημοκρατίας”, χωρίς να αναφέρεται πού ακριβώς φυλάσσονται, παραθέτοντας παντελώς αόριστα ότι “βρίσκονται κατατεθειμένα σε κεντρική τράπεζα του Καναδά υπό τη μορφή ομολόγων”, την οποία ουδόλως προσδιορίζει».

26 σχόλια:

  1. Μονο ο Σωρρας εχει τ`αρχ@@α και τις ικανότητες να μας βγαλει από την κριση.Φανταστειτε ότι μαλλον μπαινει στην Βουλη υφαίνοντας και χτιζοντας 1 γλαφυρο παραμυθακι βασισμενο στο πουθενα,το οποιο εχουν καταμασισει πανω από 250χιλ Ελληνες,αλλα ο τροπος και η δυναμικοτητα που το πλασαρει είναι απαικτα.Θα δειτε ότι θα παρει την 3η θεση(της μπαγιάτικης πλεον Χ.Α),και θα ριχνει και καμμια κλωτσια σε τρυπιους επιδεξιους κ.λους κάθε αποχρωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ..!!!!

      ΠΡΩΤΗ..!!!!

      ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!

      ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ !!!

      ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ( ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ) , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ) , ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ 21/11/2016 ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ-ΟΡΓΑΝΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ… !!!

      ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ...

      ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ...!!!!!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=26275

      ΥΓ
      ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ..

      ΔΕΙΤΕ...!!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

      Διαγραφή
    2. ο αλφειος την εκανε????
      ασε.....110%!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τράπεζα της Ελλάδος: Κανέναν λογαριασμό δεν έχει στις τράπεζες ο Αρτέμης Σώρρας

      - Οι τράπεζες απαντούν σχετικά με τους λογαριασμούς του απατεώνα Α. Σώρρα.
      - Ούτε τα σωστά ψηφία δεν είχαν οι λογαριασμοί που παρουσίαζε ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” !
      - “Δεν θα μπορούσε να προσομοιάζει, ως προ τη δομή, σε υφιστάμενη ή παλαιότερη μορφή λογαριασμού” λέει η Εθνική Τράπεζα
      “Άνθρακες” αποδείχτηκε ο... θησαυρός και τα τρισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα, καθώς όπως αποκαλύπτει ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, από έρευνα στα μηχανογραφικά συστήματα των τραπεζών, οι τραπεζικοί λογαριασμοί όχι απλά δεν υπάρχουν, αλλά οι αριθμοί τους ήταν γραμμένοι στην τύχη!
      Ο σχετικός μύθος που διέδιδε η ομάδα Σώρρα, είχε πάρει ακόμα και τη μορφή εγγράφου - ανακοίνωσης, που έγινε “σημαία” των οπαδών της “Ελλήνων Συνέλευσις”. Στο σχετικό υλικό αναγράφονταν δέκα τραπεζικοί λογαριασμοί διαφορετικών πιστωτικών ιδρυμάτων, στους οποίους υποτίθεται ότι ήταν κατατεθειμένη «η περιουσία του έθνους των αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών, ύψους 115.500.000.000.000 δολαρίων».
      Τι ήταν όλοι αυτοί οι “λογαριασμοί”; Σύμφωνα με τον Σώρρα “ένας θησαυρός που μας τον κρύβουν, ο οποίος μπορεί να εξοφλήσει το δημόσιο χρέος”. Οι δικαστικές αρχές, κινητοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ξεκίνησε έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί το κατά πόσο οι αριθμοί λογαριασμών είναι ενεργοί, εάν ενδεχομένως είχαν ανοιχτεί στο παρελθόν και εάν περιέχουν χρηματικά ποσά.
      Από την σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι αναγραφόμενοι τραπεζικοί λογαριασμοί είχαν περισσότερα ή λιγότερα ψηφία από τους πραγματικούς λογαριασμούς. Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τραπέζης της Ελλάδος ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο στις 15 Δεκεμβρίου 2016 το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την Οικονομική Αστυνομία ότι «μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών προς τα πιστωτικά ιδρύματα για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».
      Για να γίνει ακόμα πιο πειστικό το φέιγ βολάν της οργάνωσης Σώρρα ανέγραφε ότι «ο ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2007 με τους λογαριασμούς των κυρίαρχων αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών υπογράφεται από παγκόσμιους οργανισμούς και ότι για την Ελλάδα το 2007 υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών και ο Έλληνας πρέσβης στην Αμερική». Η «Ελλήνων Συνέλευσις» για χρόνια κράδαινε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ενώ χιλιάδες μέλη της τη μοίραζαν στους δρόμους ως τη λύση για «οριστικό ξεχρέωμα».
      Η κάθε μία από τις αναφερόμενες τράπεζες απάντησε ξεχωριστά στο ερώτημα για τη γνησιότητα των λογαριασμών. Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας όμως είναι χαρακτηριστική, καθώς όχι μόνο ξεκαθαρίζει ότι ο αναφερόμενος αριθμός δεν αντιστοιχεί σε κάποιον λογαριασμό της ίδιας, ή χαρτοφυλακίου που απέκτησε πρόσφατα, αλλά δεν προσομοιάζει καν σε “υφιστάμενη ή παλαιότερη μορφή λογαριασμού”
      Συγκεκριμένα η Εθνική Τράπεζα αναφέρει: «μετά από έρευνα στα μηχανογραφικά συστήματα της Τράπεζας, σας γνωρίζουμε ότι ο υπ. Αριθ. 97772541114 αριθμός, δεν φαίνεται να αντιστοιχεί σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ή των πιστωτικών ιδρυμάτων που προσφάτως συγχωνεύτηκαν ή των οποίων το χαρτοφυλάκιο αποκτήθηκε από την ΕΤΕ. Επιπλέον επισημαίνεται ότι δεν προέκυψε με θετικό τρόπο ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός θα μπορούσε να προσομοιάζει, ως προ τη δομή, σε υφιστάμενη ή παλαιότερη μορφή λογαριασμού».

      ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

      Διαγραφή
    4. Ο "κροίσος" των 3 τρισ. $ χρωστάει στην εφορία 12.000 ευρώ
      Αρτέμης Σώρρας: Αγόρασε τα ομόλογά του των 2 τρισ. δολαρίων για 2 ευρώ στο Μοναστηράκι στην περιοχή Αθηνών!

      Παναγιώτης Σουρέλης, Φρίξος Δρακοντίδης 16/01/2017

      Εχει δύο χρόνια να υποβάλει φορολογική δήλωση και οι τόκοι καταθέσεών του είναι μόλις 93 ευρώ - Η επιχείρηση με τον παιδότοπο που έκλεισε λόγω χρεών και τα δανεικά και αγύριστα.
      Η φορολογική εικόνα του Σώρρα είναι εντελώς διαφορετική! O ίδιος και η σύζυγός του, Βάια Ρουγκλίου, δεν έχουν καν καταθέσει φορολογική δήλωση τα δύο τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την τελευταία κατατεθειμένη φορολογία εισοδήματος του 2014 (χρήση 2013) εμφανίζει εισόδημα μόλις 20.000 ευρώ από εισαγωγή κεφαλαίων, δάνεια ή δωρεές. Αν και ισχυρίζεται ότι έχει κατατεθειμένα 600 δισ. δολάρια σε τράπεζα του Μόντρεαλ, δηλώνει στην Εφορία τόκους καταθέσεων μόλις 93 ευρώ και αυτά από τη σύζυγό του.
      Τα δύο ακίνητα που έχει το ζεύγος είναι στο όνομα της συζύγου και συγκεκριμένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη. Επίσης ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίζεται από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να χρωστάει στην Εφορία το ποσό των 12.000 ευρώ από επιχειρηματική του δραστηριότητα προ πολλών ετών, ενώ του έχει επιβληθεί απαγόρευση έκδοσης φορολογικής ενημερότητας από τον Δήμο Αθηναίων (από το 2014) και εκείνον του Αιγίου (από το 2016), προφανώς για οικονομικές του εκκρεμότητες.
      Απαγόρευση έκδοσης φορολογικής ενημερότητας έχει και η σύζυγός του και συγκεκριμένα από τον Δήμο Πατραίων, ενώ χρωστάει στην τοπική ΔΟΥ περίπου 5.500 ευρώ. Μάλιστα το 2012 υπέβαλε αίτηση -η οποία εγκρίθηκε- ώστε η μικρή τους κόρη να πάει σε παιδικό σταθμό μέσω ΕΣΠΑ, καθώς εμφάνιζαν να δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα αισθητά λιγότερο από τις 40.000 ευρώ που ήταν ένας από τους όρους ένταξης στο πρόγραμμα.

      Διαγραφή
    5. ΣΟΚ! ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ! Ο ΤΡΕΛΟΣΩΡΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!
      ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑ...!!
      https://www.youtube.com/watch?v=1-E4KFHXwsQ
      Καλό είναι πέρα από την πλάκα, να ανεβάζουμε και κάποια βίντεο ώστε να γνωρίζουμε καλύτερα τις απόψεις που έχουν ορισμένοι όπως ο Σώρρας, ο οποίος "κυριαρχεί" με τους “τίτλους” του από το διάστημα!
      Ας δούμε την άποψή του για τον Αλέξη και ότι δήθεν είναι ζωντανός και Εβραίος!

      Διαγραφή
    6. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Νο 1 , ΔΗΛΩΣΗ: ΤΑ ΨΕΥΤΟ600ΔΙΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ !!!
      Το τέλος του Σώρρα, ....τέρμα οι μπίζνες των ψευτοσωτήρων εις βάρος των Ελλήνων. 367 ΔΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ 233 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ( 367+ 233=600 ΔΙΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ! ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ???? Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ΄΄ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ “ΜΠΙΖΝΑ” ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ......
      https://www.youtube.com/watch?v=Rcy8mh515zs

      Διαγραφή
    7. Απάτη το εξώδικο των οπαδών του Σώρρα προς την εφορία!
      http://www.ribandsea.com/waves/2574-apati-to-eksodiko-ton-opadon-tou-sorra-pros-tin-eforia
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      Επίσης διαβάστε οι παραπλανημένοι που πιστέψατε τον Ψώρρα μπας και την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια και σωθείτε :

      Εφορία: Δεν δεχόμαστε πληρωμένες από τον σώρρα!
      http://www.ribandsea.com/waves/2731-eforia-den-dexomaste-pliromes-apo-ton-sorra

      Διαγραφή
  2. Viky Charalambous
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

    Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ 99.999 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΑΝΤΑΜ?
      ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΦΜ,ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΣΙΝΟΗ...ΤΑΤΟΥΛΗΣ Ε?

      Διαγραφή
    2. Αυτός είναι πού έχει "τρίς";; καί τά διαθέτει γιά τήν "σωτηρία" μας!.... Ζητάει όμως ευρώ από τόν καθένα γιά εγγραφή στήν οργάνωσή του......Καί τόν ακολουθούν.... Είμαστε γεμάτοι από ανόητα θύματα.......Γι’ αυτό καί ό πινόκιο είναι ανίκητος.
      Είναι σαν τα e-mails που σου λένε κέρδισες μια “κληρονομία” 10 δις. στείλε μας 3000 για τη χαρτούρα!
      Από το 2013 έχει αποδειχθεί, ότι οι υποτιθέμενοι λογαριασμοί και τα λεφτά του σώρρα είναι ανύπαρκτα, ότι ο τύπος είναι απατεώνας και απλά εκμεταλλεύεται τη βλακεία πολλών συμπολιτών μας. Ρωτήστε τους Πατρινούς να σας πούνε ποιός ακριβώς είναι ο απατεώνας σώρρας!
      Μου αρέσει που γράφει ότι η διεύθυνσή του πσώρρας που μένει στην Πάτρα είναι οδός "ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ" όπως ακριβώς το ψεύτικο "νερό" του Καματερού πριν πάνω από 30 χρόνια που δήθεν θεράπευε τα πάντα με ακριβή τιμή κοροϊδεύοντας τα θύματα τους!

      Διαγραφή
    3. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα!!!!!!! Όταν έλεγε αυτά ο Λαμπράκης, ο Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του.
      Αν δεν το πιστεύετε, δείτε με τα ματάκια σας για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία!!! Τα πιό φαιδρά ψεύτικα παραμυθάκια (του σώρρα και του κάθε σώρρα) τώρα και στις οθόνες σας !!!
      https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8&feature=youtu.be
      Ο ίδιος ο Σώρρας, ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση «που τα βρήκες». Ενίοτε χαρακτηρίζει τον ερωτώντα «ζώο»!

      Διαγραφή
    4. Δεν πάς σε εισαγγελέα με αποδείξεις να αθωώσετε τον κοντοσώρρα γιατί κοντεύουν να τον βάλουν μέσα για μέσα...!
      ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
      Άρειος Πάγος: Επικύρωσε ποινή φυλάκισης 28 μηνών για απόπειρα εκβίασης στον Αρτέμη Σώρρα
      Την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Πατρών για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης, επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
      Για τα ίδια αδικήματα το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε και την ποινή φυλάκισης των 24 μηνών με τριετή αναστολή που επιβλήθηκε στη σύζυγο του Βάια. Η δικαστική υπόθεση αφορά διένεξη του ζεύγους Σώρρα με τον κουμπάρο τους και πρώην δικηγόρο, τον οποίο εκβίαζε με σκοπό όπως επισημαίνεται στη δικαστική απόφαση να αποκομίσουν οι ίδιοι παράνομο περιουσιακό όφελος και και συγκεκριμένα το ποσό των 45.000 ευρώ από την πώληση ενός αυτοκινήτου.
      Ο Αρτέμης Σώρρας ανέλαβε να πουλήσει μέσω εταιρείας συμφερόντων του το αυτοκίνητο του δικηγόρου του και κουμπάρου του μάρκας BMW. Τελικά, το αυτοκίνητο πωλήθηκε αλλά τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ στο δικηγόρο. Όταν εκείνος άρχισε να ψάχνει τι έγινε άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος εναντίον του προκειμένου τα χρήματα να μην φτάσουν ποτέ στα χέρια του.
      Συγκεκριμένα, το ζεύγος απειλούσε με εξώδικα και επιστολές τον κουμπάρο τους, ο οποίος επί σειρά ετών χειριζόταν τις υποθέσεις τους, λέγοντας ότι θα τον καταστρέψουν επαγγελματικά, θα υποβάλλουν σε βάρος του μήνυση και αναφορά στο Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, προκειμένου εκείνος να μην διεκδικήσει το ποσό των 45.000 ευρώ που οι ίδιοι είχαν παρακρατήσει.
      Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του κατέθεσαν ψευδή αναφορά σε βάρος του κουμπάρου τους, για δήθεν άρνησή του να παραδώσει χρήματα τα οποία δήθεν εισέπραξε από υποθέσεις τους που χειρίστηκε, διαπράττοντας τα αδικήματα της απιστίας, της παρακράτησης χρημάτων, και επιπλέον πως αρνήθηκε να τους παραδώσει τους φακέλους των υποθέσεων τους που χειριζόταν.
      Όπως επισημαίνεται στη δικαστική απόφαση σκοπός των απειλών ήταν να απέχει ο δικηγόρος «από οποιανδήποτε διεκδίκηση του μη καταβληθέντος σε αυτόν αντιτίμου της πώλησης του οχήματος του και φοβούμενος τον διασυρμό και τον κίνδυνο από την προβολή των μυθευμάτων και των ψευδών περί απιστίας απειλών τους, για το με προέχουσα κοινωνική προφορά λειτουργήματος του, να μην στραφεί σε βάρος τους, έτσι ώστε να καρπωθούν αυτοί το ποσό με αντίστοιχη ζημιά στην περιουσία του δικηγόρου».

      Διαγραφή
  3. Ο ΡΗΝΟΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ Ή ΑΛΗΘΙΝΟΙ..

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
    ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.iban.com/calculate-iban.html
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Please Select Country ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Greece (GR)
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Account Number (αριθμός του λογαριασμού του Πελάτη) ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2007, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 97772541114.
    ΠΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ Calculate ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ IBAN. ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ IBAN ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: GR0701109770000097772541114
    ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ!
    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ:
    1 Central Bank of Greece ( * ) 9832554711 500.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    2 ΑΤΕ Bank 3597772412 11.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    3 Alpha Bank 54477738142 3.800.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    4 Bank of Athens 67347745960 7.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    5 Bank of Attika 8293477736421 7.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    6 Commercial Bank of Greece 28277754132 11.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    7 Greek Postal Savings Bank 777333218 7.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    8 Geniki Bank 864777212 5.200.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    9 National Bank of Greece 97772541114 52.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.
    10 Piraeus Bank 98877722335 11.000.000.000.000,00 ΔΟΛ.

    ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΛΕΕΙ Ψ Ε Μ Α Τ Α!
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράπεζα της Ελλάδος: Κανέναν λογαριασμό δεν έχει στις τράπεζες ο αρχιαπατεώνας Αρτέμης Σώρρας

      Οι τράπεζες απαντούν σχετικά με τους λογαριασμούς του απατεώνα Α. Σώρρα.
      - Ούτε τα σωστά ψηφία δεν είχαν οι λογαριασμοί που παρουσίαζε ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” !
      - “Δεν θα μπορούσε να προσομοιάζει, ως προ τη δομή, σε υφιστάμενη ή παλαιότερη μορφή λογαριασμού” λέει η Εθνική Τράπεζα
      “Άνθρακες” αποδείχτηκε ο... θησαυρός και τα τρισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα, καθώς όπως αποκαλύπτει ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, από έρευνα στα μηχανογραφικά συστήματα των τραπεζών, οι τραπεζικοί λογαριασμοί όχι απλά δεν υπάρχουν, αλλά οι αριθμοί τους ήταν γραμμένοι στην τύχη!
      Ο σχετικός μύθος που διέδιδε η ομάδα Σώρρα, είχε πάρει ακόμα και τη μορφή εγγράφου - ανακοίνωσης, που έγινε “σημαία” των οπαδών της “Ελλήνων Συνέλευσις”. Στο σχετικό υλικό αναγράφονταν δέκα τραπεζικοί λογαριασμοί διαφορετικών πιστωτικών ιδρυμάτων, στους οποίους υποτίθεται ότι ήταν κατατεθειμένη «η περιουσία του έθνους των αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών, ύψους 115.500.000.000.000 δολαρίων».
      Τι ήταν όλοι αυτοί οι “λογαριασμοί”; Σύμφωνα με τον Σώρρα “ένας θησαυρός που μας τον κρύβουν, ο οποίος μπορεί να εξοφλήσει το δημόσιο χρέος”. Οι δικαστικές αρχές, κινητοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ξεκίνησε έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί το κατά πόσο οι αριθμοί λογαριασμών είναι ενεργοί, εάν ενδεχομένως είχαν ανοιχτεί στο παρελθόν και εάν περιέχουν χρηματικά ποσά.
      Από την σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι αναγραφόμενοι τραπεζικοί λογαριασμοί είχαν περισσότερα ή λιγότερα ψηφία από τους πραγματικούς λογαριασμούς. Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τραπέζης της Ελλάδος ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο στις 15 Δεκεμβρίου 2016 το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την Οικονομική Αστυνομία ότι «μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών προς τα πιστωτικά ιδρύματα για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».
      Για να γίνει ακόμα πιο πειστικό το φέιγ βολάν της οργάνωσης Σώρρα ανέγραφε ότι «ο ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2007 με τους λογαριασμούς των κυρίαρχων αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών υπογράφεται από παγκόσμιους οργανισμούς και ότι για την Ελλάδα το 2007 υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών και ο Έλληνας πρέσβης στην Αμερική». Η «Ελλήνων Συνέλευσις» για χρόνια κράδαινε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ενώ χιλιάδες μέλη της τη μοίραζαν στους δρόμους ως τη λύση για «οριστικό ξεχρέωμα».
      Η κάθε μία από τις αναφερόμενες τράπεζες απάντησε ξεχωριστά στο ερώτημα για τη γνησιότητα των λογαριασμών. Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας όμως είναι χαρακτηριστική, καθώς όχι μόνο ξεκαθαρίζει ότι ο αναφερόμενος αριθμός δεν αντιστοιχεί σε κάποιον λογαριασμό της ίδιας, ή χαρτοφυλακίου που απέκτησε πρόσφατα, αλλά δεν προσομοιάζει καν σε “υφιστάμενη ή παλαιότερη μορφή λογαριασμού”
      Συγκεκριμένα η Εθνική Τράπεζα αναφέρει: «μετά από έρευνα στα μηχανογραφικά συστήματα της Τράπεζας, σας γνωρίζουμε ότι ο υπ. Αριθ. 97772541114 αριθμός, δεν φαίνεται να αντιστοιχεί σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ή των πιστωτικών ιδρυμάτων που προσφάτως συγχωνεύτηκαν ή των οποίων το χαρτοφυλάκιο αποκτήθηκε από την ΕΤΕ. Επιπλέον επισημαίνεται ότι δεν προέκυψε με θετικό τρόπο ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός θα μπορούσε να προσομοιάζει, ως προ τη δομή, σε υφιστάμενη ή παλαιότερη μορφή λογαριασμού».
      ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

      Διαγραφή
  4. γυφτε μαθε να διαβαζεις ελληνικα!/τι λεει η αντιεισαγγελεας αρειου παγου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΕ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕΤΑ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ.

      ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΟΜΩΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ "ΓΥΦΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ....ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ...!!!

      ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ..!!!

      ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

      Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!

      ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....

      1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

      2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

      ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ??
      ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
      ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΩΡΕ???

      Διαγραφή
    2. χοιρινο με μουσι,η τραπεζα ελλαδας εβγαλε πλαστους τους λογαριασμους οχι ο ρηνος!!
      ξαναδιαβασε τι λεει η αντιεισαγγελεας για σενα!
      κορυδαλλος

      Διαγραφή
    3. Ο Άρειος Πάγος καταδίκασε τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του για τρία αδικήματα
      Με ποινή φυλάκισης 28 μηνών και τριετή αναστολή

      Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή επικύρωσε ο Άρειος Πάγος σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση από κοινού, του δικηγόρου και κουμπάρου του.
      Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε και ποινή 24μηνών με αναστολή και στη σύζυγό του. Η υπόθεση έχει κριθεί από το Εφετείο Πατρών και το ζεύγος Σώρρα ζητούσε την αναίρεσή της.
      Η καταδικαστική απόφαση αφορά απόπειρα εκβίασης του πρώην δικηγόρου και κουμπάρου τους (μάλιστα φέρονται να του είχαν κάνει και παραπλανητική πειθαρχική καταγγελία σε βάρος του στον Δικηγορικού Σύλλογο Πατρών) με σκοπό να αποκομίσουν οι ίδιοι παράνομο περιουσιακό όφελος και συγκεκριμένα το ποσό των 45.000 ευρώ από την πώληση ενός αυτοκινήτου. Είχαν στραφεί εναντίον του, σύμφωνα με την απόφαση, με εξώδικα και επιστολές για να μην διεκδικήσει το ποσό των 45.000 ευρώ που οι ίδιοι είχαν φέρονται να είχαν παρακρατήσει από την πώληση αυτοκινήτου του δικηγόρου.
      Σκοπός των απειλών, κ.λπ. του ζεύγους, όπως καταγράφεται στην δικαστική απόφαση, ήταν να απέχει ο δικηγόρος «από οποιανδήποτε διεκδίκηση του μη καταβληθέντος σε αυτόν αντιτίμου της πώλησης του οχήματος του και φοβούμενος τον διασυρμό και τον κίνδυνο από την προβολή των μυθευμάτων και των ψευδών περί απιστίας απειλών τους, για το με προέχουσα κοινωνική προφορά λειτουργήματος του, να μην στραφεί σε βάρος τους, έτσι ώστε να καρπωθούν αυτοί το ποσό με αντίστοιχη ζημιά στην περιουσία του δικηγόρου».

      Διαγραφή
    4. Επισημαίνεται ότι "το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πέραν του υιοθέτησε αβασάνιστα τους ισχυρισμούς των εν λόγω δύο παρότι, αυτοί προσκρούουν στους κανόνες της κοινής λογικής, δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας με τα δήθεν 600 δισ. δολάρια, δεν έλαβε και όλα τα αναγκαία μέτρα που απαιτούντο για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όπως π.χ. τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης".
      Επιπρόσθετα, η αθωωτική (λόγω τότε ελλείψεως των εγκληματικών αποδεικτικών στοιχείων όπως συμβαίνει και σε ανάλογες δίκες εγκληματιών που (προσωρινά) αθωώνονται! Θυμηθείτε την περίπτωση του εγκληματία Αλ Καπόνε που περάσανε πάνω από 11 χρόνια για να μπορέσουν οι διωκτικές αρχές, οι δημοσιογράφοι, κ.α. (να καταφέρουν παρόλα τα εγκλήματα του) να βρουν κάποια αποδεικτικά στοιχεία και να τον πάνε στα δικαστήρια(!) Και τελικώς να τον καταδικάσουν σε φυλάκιση για λίγα χρόνια και αυτό έγινε μόνο για την φοροδιαφυγή που βρήκανε!!!)

      Διαγραφή
  5. ΠΑΡΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΦΡΑΓΚΟ" ΣΩΡΡΑ...

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    Χρήστος Μαυρίδης ΣΗΜΕΡΑ 02.02.17 ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΡΑΜΨΑ.

    ( ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΡΑΜΨΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ… !!! – ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΑΚΟΠΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!! )

    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.
    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑ ΚΑΙ…

    ΕΚΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ …
    ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟΛΟΓΟ …
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ !!!

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ !!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ;; ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ «ΟΧΙ»

    ΥΣ : ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ … ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΑΣ
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ
    Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άρειος Πάγος καταδίκασε τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του για τρία αδικήματα
      Με ποινή φυλάκισης 28 μηνών και τριετή αναστολή

      Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή επικύρωσε ο Άρειος Πάγος σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση από κοινού, του δικηγόρου και κουμπάρου του.
      Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε και ποινή 24μηνών με αναστολή και στη σύζυγό του. Η υπόθεση έχει κριθεί από το Εφετείο Πατρών και το ζεύγος Σώρρα ζητούσε την αναίρεσή της.
      Η καταδικαστική απόφαση αφορά απόπειρα εκβίασης του πρώην δικηγόρου και κουμπάρου τους (μάλιστα φέρονται να του είχαν κάνει και παραπλανητική πειθαρχική καταγγελία σε βάρος του στον Δικηγορικού Σύλλογο Πατρών) με σκοπό να αποκομίσουν οι ίδιοι παράνομο περιουσιακό όφελος και συγκεκριμένα το ποσό των 45.000 ευρώ από την πώληση ενός αυτοκινήτου. Είχαν στραφεί εναντίον του, σύμφωνα με την απόφαση, με εξώδικα και επιστολές για να μην διεκδικήσει το ποσό των 45.000 ευρώ που οι ίδιοι είχαν φέρονται να είχαν παρακρατήσει από την πώληση αυτοκινήτου του δικηγόρου.
      Σκοπός των απειλών, κ.λπ. του ζεύγους, όπως καταγράφεται στην δικαστική απόφαση, ήταν να απέχει ο δικηγόρος «από οποιανδήποτε διεκδίκηση του μη καταβληθέντος σε αυτόν αντιτίμου της πώλησης του οχήματος του και φοβούμενος τον διασυρμό και τον κίνδυνο από την προβολή των μυθευμάτων και των ψευδών περί απιστίας απειλών τους, για το με προέχουσα κοινωνική προφορά λειτουργήματος του, να μην στραφεί σε βάρος τους, έτσι ώστε να καρπωθούν αυτοί το ποσό με αντίστοιχη ζημιά στην περιουσία του δικηγόρου».

      Διαγραφή
  6. Αρτέμης Σώρρας: “Δεν του αρέσει να δουλεύει – Έχει τελειώσει τη Γ' Δημοτικού”

    Ο “βίος και η πολιτεία” του Αρτέμη Σώρρα μέσα από τα μάτια του κουμπάρου του
    και το αυτοκίνητο του που πούλησε τρεις φορές!
    Τι λέει ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, για τις προηγούμενες επιχειρηματικές του κινήσεις αλλά και τις δικαστικές του διαμάχες
    “Έλεγε σαχλαμάρες, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε να τον διαψεύδουμε”
    Ο κουμπάρος και πρώην δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, αποκαλύπτει τον “βίο και την πολιτεία” του... τρισεκατομμυριούχου, από το Θεριανό Πατρών. Ο Φώτης Λεπίδας, που δηλώνει πως πάντρεψε το νεαρό ζευγάρι από “ανθρωπιά”, αποκαλύπτει για τον Αρτέμη Σώρρα πως δεν του αρέσει καθόλου να δουλεύει, αλλά και πως σταμάτησε το σχολείο στην Γ' Δημοτικού.
    Ο πατέρας και τα αδέρφια του πατέρα του ασχολούνταν με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, ήταν δηλαδή εργατοτεχνίτες, έτσι ασχολήθηκε κι αυτός με τη συγκεκριμένη δουλειά. «Όταν τον γνώρισα το 1988 ήταν ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τοποθετούσε πλακάκια. Ουσιαστικά ο Αρτέμης Σώρρας ποτέ δεν δούλεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ευαγγελάτος μαθαίνει ορθογραφία στον άτακτο και αμόρφωτο Αρτέμη !
    (Live News 4/1/2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=orVS43lX__4
    Πάμε μαζί Αρτεμισάκο, πι πι το παπί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέες μαρτυρίες-φωτιά για την υπόθεση απατεώνα Σώρρα στον Ευαγγελάτο (Etv, 9/1/17)
    Μπαράζ αποκαλύψεων από επιχειρηματίες που συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον απατεώνα Αρτέμη Σώρρα ή έχουν ερευνήσει την υπόθεση, στην εκπομπή "Live News" με τον Νίκο Ευαγγελάτο (Εtv, 9/1/2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=X2VGOIA871A
    Όσο πιό μεγάλο το ψέμα, τόσο πιό εύκολο είναι να πείσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.
    1) Από τα πολλά πλούτη, η κόρη του Σώρρα Βασιλική-Βικτωρία στην Πάτρα, πηγαίνει σε νηπιακό σταθμό με χαρτί απορίας της μητέρας της. http://web3.eetaa.gr/enarmonis...
    2) Ο πρώην συναρχηγός του Σώρρα καθηγητής ιατρός Εμμ. Λαμπράκης, συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών σκευασμάτων, αξίας 48 εκατ. δολαρίων. Του αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα, κατέβαλε εγγύηση 500.000 δολαρίων και κυκλοφορεί τώρα με βραχιολάκι μέχρι να δικαστεί και βρίσκεται σήμερα προφυλακισμένος από τις Αμερικανικές Αρχές για απάτες.
    3) Πουθενά δεν πάει, όταν τον καλούν να δείξει στοιχεία...!!!!!
    ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ : ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ!
    https://www.youtube.com/watch?v=TOv40KkjWLw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive