Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΑΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ. Εθνική Οδός-Αίγιο: Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χιόνι εκατοντάδων ΙΧ και 3.000 !! πολιτών

ΣΧΟΛΙΟ: Στην διπλανή μας Βουλγαρία με ΕΙΚΟΣΙ υπο το μηδέν, μισό μέτρο χιόνι, με συνεχείς χιονοθύελλες και χωρίς να ξέρουν ΚΑΝ οι οδηγοί τι είναι οι αλυσίδες, ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα. Πως συμβαίνει αυτό; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, έλεγχος (χειμωνιάτικα ελαστικά) και κυρίως ΠΡΟΒΛΕΨΗ και κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ΠΡΙΝ προκύψουν τα φυσικά φαινόμενα κι οχι μετά. Σήμερα χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι υπολογίζονται σε 2.500-3.000 από την Περιφέρεια είναι αποκλεισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου από το ύψος του Αιγίου...
έως το ύψος της Αιγείρας.
Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής στο ύψος της Ακράτας, για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες των ΙΧ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρκετοί εγκλωβισμένοι οδηγοί, δεν θέλουν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους, δηλώνοντας στους πυροσβέστες που προσπαθούν να τους βοηθήσουν πως θα παραμείνουν μέσα σε αυτά, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Οχήματα της υπηρεσίας επιχειρούν αυτή την ώρα στο σημείο και δίνουν προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες.
Η Ολυμπία οδός ανακοινωσε οτι «λόγω της συνεχιζόμενης πυκνής χιονόπτωσης η Τροχαία αυτοκινητόδρομων πραγματοποιεί αναστροφή των οχημάτων στο ύψος των διοδίων του Κιάτου (ρεύμα προς Πάτρα) και στο ύψος των διοδίων του Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα), καθώς περίπου στο 165χλμ. υπάρχει ευρεία επιχείρηση αποχιονισμού σε εξέλιξη (το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου είναι εντός κυκλοφοριακής ρύθμισης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση)».
Παράλληλα, σύμφωνα με το Thebest.gr, εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν να καθαρίσουν και την Παλαιά Εθνική.
Το πρόβλημα επιβαρύνθηκε, καθώς πολλοί εκδρομείς κατέβηκαν από τα Καλάβρυτα για να βγουν στη Ν.Ε.Ο.
Δείτε το βίντεο του Alpha με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών



Οι δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή ξεκίνησαν από το μεσημέρι.
Το πρόβλημα ξεκίνησε να παρατηρείται στο 175ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Κορίνθου - Πατρών στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου, όπου πολλά οχήματα δεν μπορούσαν να ανέβουν λόγω του παγετού και την ανηφόρα πριν από το νοσοκομείο.
Μάλιστα, κλήθηκαν να επιστρέψουν στην Αχαΐα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πάτρα-Αθήνα εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.

1 σχόλιο:

  1. Πριν απο δυο μερες ολοι ειρωνευοταν τον μετεωρολογο που ελεγε για φαινομενα που ερχοντε και οι ασκεφτοι Ελληναραδες ξεχυθηκαν στους δρομους με τετοιο καιρο.
    Τωρα φωναζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive