Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΟΥΤΕ μπράβος σε μπαράκι της Τρούμπας. Σώρρας σε Σρόιτερ: Θα έχεις φορτώματα μικρέ. Επεισοδιακή συνέντευξη με ατάκες, απειλές & μηνύσεις που θα συζητηθούν

Σώρρας σε Σρόιτερ: Θα έχεις φορτώματα μικρέ
«Χαστούκια και κλωτσιές μπορώ να σου δώσω» ή «όποιος έχει βγάλει χαρτιά για μένα έχει πρόβλημα… φύλου» είναι μόνο μερικές από τις ατάκες του Αρτέμη Σώρρα στο βίντεο teaser που έπαιξε ο Alpha και αναμένεται να προκαλέσουν ποικίλα σχόλια...
 Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» αυτοπροβάλλεται ως ο δισεκατομμυριούχος επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Επίσης δεν διστάζει να επιτεθεί λεκτικά στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ενώ δεν λείπουν και οι απειλές για μηνύσεις.
«Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600αρι. Για σένα προσωπικά μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσιές. Όποιος τα θέλει για τον ίδιο να πάει να τα βρει».
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο..

2 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    https://www.youtube.com/watch?v=JnCUA5lPJN4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας μπαρούφας είναι με μηδέν πρόγραμμα... δεν έπεισε...ας επενδύσει στην Apple ή στην Microsoft να περάσει και τον Μπιλ Γκέιτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive