Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τα κλοπιμαία της «μαφίας των γύφτων… εκτίθενται στο Μαρούσι. Στόχος να αναγνωρίσουν πολίτες-θύματα τα δικά τους αντικείμενα

Τα κλοπιμαία της «μαφίας των Ρομά»… εκτίθενται στο Μαρούσι
Σε... εκθετήριο κλοπιμαίων, ανοιχτό για το κοινό, θα μετατραπεί αύριο η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να μπορούν οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα της «μαφίας των γύφτων», να δουν από κοντά τα ανευρεθέντα...
κατά τις αστυνομικές έρευνες, μήπως και αναγνωρίσουν κάποια δικά τους.
Για το λόγο αυτό, από τις 12:00 το μεσημέρι, θα εκτεθούν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ΒΑ Αττικής, στην οδό Αγίου Όρους 15 στο Μαρούσι, πλήθος πανάκριβων κοσμημάτων και ρολογιών, που προέρχονται από τις εκατοντάδες κλοπές και ληστείες που έχουν διαπράξει σε όλη την Ελλάδα, τα μέλη του μεγάλου κυκλώματος, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα.
Τα κλοπιμαία, παράλληλα, θα φωτογραφηθούν και οι φωτογραφίες θα δοθούν στην δημοσιότητα. Σημειώνεται, πάντως, ότι ακόμα και αυτά τα χρυσαφικά που θα αναγνωριστούν, θα καταγραφούν και θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους, εφόσον πιστοποιηθεί η ιδιοκτησία, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive