rottating banner

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Λουκέτο σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ – Θρασύτατος ο Ψυχάρης μέχρι την τελευταία στιγμή ζητάει και ρέστα

Λουκέτο σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ – Θρασύτατος ο Ψυχάρης μέχρι την τελευταία στιγμή
«Ποιοι στραγγαλίζουν τον Τύπο» γράφει στο πρωτοσέλιδό του «Το ΒΗΜΑ», προαναγγέλοντας την αναστολή λειτουργίας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΛαμπράκηΤο άρθρο υπογράφεται από «ΤΟ ΒΗΜΑ», όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συνταχθεί από τον εκδότη, Σταύρο Ψυχάρη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστώτριες τράπεζες του ΔΟΛ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εκκαθάρισή του όχι εν λειτουργία, αλλά με το κλείσιμο του οργανισμού, που εκδίδει τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», παρά τις πρόσφατες επαφές τους με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Το γεγονός σημαίνει ότι δεν βρέθηκε λύση ούτε με ενδιάμεση χρηματοδότηση για τους περίπου 500 εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο.
«Οι τράπεζες αδιαφόρησαν για την τύχη των 500 και πλέον εργαζοµένων, οι οποίοι απλήρωτοι επί µήνες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειµένου να διασώσουν τις εκδόσεις και τα άλλα Μέσα του Οργανισµού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, όπου εξηγείται πως «Το Βήµα και Τα Νέα αναγκάζονται να αναστείλουν εντός των ηµερών την έκδοσή τους για οικονοµικούς λόγους», γιατί «οι πιστώτριες τράπεζες αποφάσισαν να δεσµεύσουν – και δέσµευσαν – προς όφελός τους, έναντι των δανείων που έχουν χορηγήσει, κάθε έσοδο του Οργανισµού, είτε αυτό προέρχεται από την πώληση των εφηµερίδων είτε από την καταχώριση εµπορικών διαφηµίσεων».
Για να καταλάβουμε, για να μην «στραγγαλιστεί» δηλαδή ο Τύπος κάποιοι ήθελαν να τους χαριστούν τα δάνεια;
Ειλικρινά, τι ακριβώς ζητά ο Σταύρος Ψυχάρης;
Να πληρώσει ο ελληνικός λαός τις δικές του «εκδοτικές» περιπέτειες;
Αρκετά πλήρωσε ο ελληνικός λαός τις εφημερίδες του Σταύρου Ψυχάρη και τη «δημοσιογραφία» τους.
Αρκετά με τους νταβατζήδες και τους βαρώνους.
Και για να δώσουμε μια απάντηση στο πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑτος, τον Τύπο τον στραγγάλισαν οι νταβατζήδες που εκβίαζαν κυβερνήσεις με όπλο τις φυλλάδες τους και συνεργάστηκαν με την Τρόικα για να υποδουλώσουν τον ελληνικό λαό.
Οι 500 εργαζόμενοι του ΔΟΛ εργάζονται σε ένα μαγαζί που εξαιτίας των πολιτικών που προπαγάνδισε και υπερασπίστηκε, εκατομμύρια Έλληνες κατέληξαν άνεργοι, 400.000 Έλληνες έφυγαν μετανάστες, η πραγματική οικονομία κατέρρευσε και βρεθήκαμε χρεωμένοι για 100 χρόνια. Σε ποια ζυγαριά λοιπόν να τα ζυγίσουμε; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…

2 σχόλια:

  1. Ποιος κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση; Αυτός που αντιμετωπίζει τώρα και κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Πρόκειται για κατηγορίες που αφορούν σε ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

    Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό μεταξύ περίπου 45 εκ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ, ΕΓΙΝΕ. Αφήστε το θέμα για τον τύπο, ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΑ 80 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 180 ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive