Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αποφασισμένος για όλα είναι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος. Τραμπ: Σε 30 μέρες θέλω ολοκληρωτικό σχέδιο εξόντωσης του ISIS

Αποτέλεσμα εικόνας για Τραμπ: Σε 30 μέρες θέλω ολοκληρωτικό σχέδιο εξόντωσης του ISIS
Μία προς μία πραγματοποιεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλάζοντας τα πάντα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των ΗΠΑ.   Επόμενό του βήμα, το ISIS.  Ήδη χθες ο Ντόναλντ Τραμπ...
με άλλο ένα διάταγμα απαγόρευσε την έλευση παράνομων μεταναστών στη χώρα επ'αόριστον, μέτρο που ακαριαία άρχισε να εφαρμόζεται από το Σάββατο. Οι αλλαγές είναι σαρωτικές σε όλα τα "ευαίσθητα σημεία" της χώρας και καθείς μπορεί να αντιληφθεί τον νέο "αέρα" που πνέει πλέον στις ΗΠΑ.  Ωστόσο ο νέος πρόεδρος δεν περιορίστηκε μόνο στους μουσουλμάνους μετανάστες.  Προανήγγειλε νέα σκληρά μέτρα κατά των φανατικών ισλαμιστών του ISIS, προετοιμάζοντας τον αμερικανικό στρατό για νέες επεμβάσεις στη Μ.Ανατολή και μάλιστα σε απόλυτη συνεργασία με τους Ρώσους.  Σύμφωνα με τον νέο Υπουργό Άμυνας Τζέιμς Μάτις, ζητήθηκε από τους στρατηγούς και τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους να ολοκληρωθεί ένα σχέδιο εξόντωσης του ISIS μέσα σε ένα διάστημα 30 ημερών.  Οι διαφορές με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, είναι χαοτικές και μένει να δούμε ποια θα είναι η ακριβής συμμετοχή των Αμερικανών στο θέατρο μαχών της Μέσης Ανατολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive