Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Το ΚΑΥΤΟ tweet Ολλανδού πολιτικού Γκέερτ Βίλντερς: Η Μέρκελ με ματωμένα χέρια


Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Βερολίνο  Ολλανδός ακροδεξιός πολιτικής προχώρησε σε μια προκλητική ανάρτηση στο twitter αναπαριστώντας τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ με αίμα στα χέρια...
Στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Γκέερτ Βίλντερς, ηγέτης του αντι-ισλαμικού Κόμματος για την Ελευθερία, η Μέρκελ εμφανίζεται με αίματα στα χέρια αλλά και το πρόσωπο και το σακάκι της, κατηγορώντας την με αυτόν τον τρόπο για την επίθεση που έκανε φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους.



Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο ηγέτης του αντι-ισλαμικού Κόμματος για την Ελευθερία κατηγόρησε τους «δειλούς ηγέτες» για τα ανοιχτά σύνορα, που προκάλεσαν ένα «τσουνάμι» ισλαμικού τρόμου στην Ευρώπη.

They hate and kill us.
And nobody protects us.
Our leaders betray us.
We need a political revolution.
And defend our people.


«Μας μισούν και μας σκοτώνουν. Και κανείς δεν μας προστατεύει. Οι ηγέτες μας προδίδουν. Χρειαζόμαστε μία πολιτική επανάσταση. Και να υπερασπιστούμε τους ανθρώπους μας», έγραψε ακόμη ο Βίλντερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive