Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑΛΕΥΚΑ Η ΠΟΛΗ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Από τις πρώτες πρωινές ώρες γίνεται αντιληπτό ότι η νύχτα που πέρασε ήταν... λευκή. Τα χιόνια κατέκλυσαν την Αττική με συνεχή χιονόπτωση η οποία ξεκίνησε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα και συνεχίζει -κατά περιοχές- ακόμη....
Ο κρατικός μηχανισμός είναι από εχθές σε εγρήγορση με τα Πυροσβεστικά οχήματα να «χτενίζουν» όλη την Αττική, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο περιστατικό ή προβλήματα αποκλεισμού στην Πρωτεύουσα.












Τα χιόνια ήδη από χθες κατέστησαν αδύνατη τη κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω, με τις αρχές να απαγορεύουν την μετακίνηση στην εν λόγω περιοχή, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.



Η έντονη χιονόπτωση της Πάρνηθας από τα μεσάνυχτα έφτασε τόσο στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, όσο και τα... Δυτικά, με τις μετακινήσεις να είναι δύσκολες στην ανατολική Αττική.



Η λεωφόρος Κηφισίας «άσπρισε», χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει το χιόνι προβλήματα στους οδηγούς, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά και τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες για την αποφυγή ατυχήματος.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες από την νύχτα στην πρωτεύουσα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive