Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΒΓΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΟΙ Γερμανοί από της εμφανίσεως τους στην Ευρώπη υπήρξαν κατακτητές ισοπεδωτικοί. Ήταν πάντα κυνικοί και αδίστακτοι.( Βλ Ιστορία). Ας θυμίσουμε το πρόσφατο παρελθόν του Β! ΠΠ. Αφού τελικά κατεστράφησαν και  οι ίδιοι οι σύμμαχοι  τους χώρισαν στα δύο και είχαν την ησυχία τους. Τότε λούφαξαν για μερικά χρόνια να ξεχαστούν τα παγκόσμια εγκλήματα τους  περιμένοτας οι σύμμαχοι να κάνουν το μοιραίο λάθος και να τους αφήσουν   να ενωθούν σε μία πάλι Γερμανία. Μόλις αισθάνθηκαν ισχυροί έβαλαν μπρος  να κατακτήσουν πάλι  την Ευρώπη. Όμως  αυτή τη φορά χωρίς να θυσιάσουν  ούτε ένα στρατιώτη επέβαλαν την ισχύ τους μέσω ενός νέου πολέμου του οικονομικού...
που τους ανέβασε στην κορυφή και τότε άρχισαν να βγάζουν  τον πραγματικό τους εαυτό επαναλαμβάνοντας τα ίδια για την κατάκτηση του  κόσμου. Το DNA τους δεν μεταλλάσσεται. Ας ετοιμαστούν οι σύμμαχοι του Β!  ΠΠ να πληρώσουν το λάθος της ενοποιήσεως των Γερμανιών, αφού δεν  πείθονται από την Ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive